,,Кажи НЕ на насилството"

Член од
25 март 2012
Мислења
8.542
Поени од реакции
5.096
Чекај чекај имаат и тоа у план ама треба да им стигне оружјето, срамота ваша реклама со еден пиштол и 3 палки да помине :icon_lol::icon_lol:
Значи не дозволуваат од дома да се носи оружје? Штета...

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.193
Поени од реакции
2.185
Иначе во резимето на продукцијата на оваа кампања е и "Рекламна кампања за подигање на свеста кај народот против Алхохолизмот и конзумирањето на алхохол при возење.", започни бизнис, биди земјоделец и сл. ( 100% работа од владата), така да не ни може да се очекува квалитет али до толку да се дегени е тоа ...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.777
Поени од реакции
11.322
Јас сум металец и сум против оваа кампања.
#антихрист! #долевлада #сакмајболс \m/[DOUBLEPOST=1410953202][/DOUBLEPOST]
Идејава е од луѓе на кои панкери, рокери и сл. им ги клецале женските и симпатиите.
epic win!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Да не се лажеме со влада, вмро, сдсм... Оваа кампања ја има започнато Елена Ристеска herself.

Зошто? Се започна во 2006 година, кога на Евровизија преставник на Македонија беше споменатата своевремено најјебозовна македонска пејачка, а сега веќе MILF-ица. Имено, изреволтирана од својот партнер кој заминал на темната страна кај турбофолкот, по претходното едуцирање на Елена што е добра музика. За тоа, пејачката говори и во својата песна:

„Те запознав ко фраер луд по hip-hop, RnB.
Што е добра музика ти ме научи“

„Еминем го замени со планет фолкери,
Шакира и Мадона мене ми ги забрани,
што се случи кој те смени стварно не те разбирам,
главен турбофолкер стана ти, а јас полудувам.“

- извадоци од „Нинанајна“ композоцијата победник на „Скопски Фестивал - Евросонг, Избор за песна на Евровизија“, 2006.

Поради јазично-политички причини, Елена Ристеска мораше да пее на англиски јазик во центарот на нашиот јужен сосед - Атина, каде што се одржуваше музичкиот настан. Елена, самоуверена во себе, одлучи освен „што е добра музика“, да промовира и што е добар стил на облекување.

https://www.youtube.com/watch?v=Kew3elHM8FM

Таа на сцената излезе во жешки тексас панталончиња и тесен црвен корсет, чие длабоко деколте ги потенцираше нејзините гради - симболот на мајчинството.

Со тоа претстави еден одличен пример како наместо слушање турбофолк и пијанчење, момците треба да слушаат хип хоп и рнб, на забави на кои девојки облечени како неа ќе им бидат лесно достапни за танц (Види Фотос погоре) па ако има искри меѓу нив и за нешто повеќе од танц.

Но, ѓаволот и тука замеша работа. Европа, вавилонската курва, наместо да ја прогласи Елена за севкупен победник на Евровизија, се одлучи да и нанесе жесток удар на добрата музика, прогласувајќи ги за победници сатанистичките испадоци наречени Lordi, со потекло од Финска, која случајно или не има исти бои на знамето како Нашиот Јужен Сосед, кој беше домаќин на натпреварувањето.

После тој шок, Е.Р. се повлече од битката но не и од војната. Во чаршиските кулоари кружеа муабети дека по интернационалниот успех на Ники Минаж, вербата во доброто облекување и музика е вратена, па и нашата екс-преставничка на Евровизија ќе се обиде по втор пат да го победи злото наречено „лоша музика“. Почеток на тоа, е токму оваа кампања, поддржана од Општина Охрид, лулката на добрите летни забави.

/// Драган Б. со точка Талевска.

Л

Лигеја

Гостин
Излегувам синоќа и се чудам зошто еден ме нарече „гробарка“. Уште ли младинава тупка во место? Нели досега требаше да ги надминеме овие појави?
Доаѓам дома и дознавам дека кутрите деца биле изложени на уште една пропаганда. Напредуваме! Сто чекори...
Ќе ни ги лиже штиклите.
:pos:
Пеер...седи мадро. :D
Што се однесува на темава,видеово е тотална глупост.Како обожавател на метал и панк музиката верувам дека стајлингот им е тотално утнат во видејцево ебате ретардираните поим немаат што стои зад таа култура.Шо не ги реметат хип-хоп дечурлааната,фанови на рап музичари кои везден рапуваат за насилство,курви,дроги,пиштоли,уличниот живот и кланови.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.677
Поени од реакции
4.208
Па како нема да ве вреѓаат кога мрсуљите си ги бришите со рака исто како што правел и сотоната.
Не си хардкор ако си немал мрсули на ракав зимно време.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
А реално глеано, скинерите го пројдоа животот мавајќи рекети и малтретирајќи деца во парк, панкерите ги иам гледано 100 пати како пијани се тепаат и кршат клупи во паркот али не, stereotypes are getting the young white trash down. Да, добро океј, не го глушете курот, знаеме дека не се сите панкери woши. Тие што не се, носете си ги дома.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Носат пиштоли, си бришат мрсуљите со ракав... дрогираче.

Kajgana Shop

На врв Bottom