Толстој
екс Бомбастичен
Eurotrip 
Конечно го изгледав, ауф кое филмче
. Сексот во него 

Конечно го изгледав, ауф кое филмче

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па веќе и доста време се планира филмов, срамота ќе биде ако не го осмислиле добро.http://www.imdb.com/title/tt0803096/
Ovoj film ako go userat, ke ima obidi za atentat na producentite. 100%
Se nadevam deka Duncan Jones znae deka se raboti za najgolemata (seushte neobrabotena) fantasy platforma.
Сеуште е убедливо прва во MMO по број на корисници иако е опаднат тој број од пред неколку годинииграта пропадна они уште не го направиле![]()
Ја да бев како @wot (а не сум), ќе ги пратев 7 дена на одмор да имаат време на раат да ја изгледаат уште еднаш.Далеку од интересна? blasphemy.
Одамна пишувавме за филмот, веќе сум го заборавил. Знам само дека првичниот впечаток ми беше мизерија, и едно време филмот имаше оцена 2.нешто на IMDB, сега гледам подобро котира. Може и рецензија имам напишано, баш ќе проверам.[DOUBLEPOST=1405978590][/DOUBLEPOST]Сум пишал нешто кратко и сум му опнал двојка... @wot , зошто не работат линковите во „Сите наши рецензии“?
Ја ќе се повторам.
Ако во 2014 сеуште мислите дека филмови од 1960 се подобри од било кој филм од 2013/14 тогаш слободно може да си користите фиксни телефони пошто се класика и се од телефони што излегло у меѓувреме е непотребно бидејќи "Се знае за што е телефон-за зборење, ова камери и глупости се само рандом ефекти што не се потребни како напредок на човештвото."
Kако може да споредуваш телефон со филмЈа ќе се повторам.
Ако во 2014 сеуште мислите дека филмови од 1960 се подобри од било кој филм од 2013/14 тогаш слободно може да си користите фиксни телефони пошто се класика и се од телефони што излегло у меѓувреме е непотребно бидејќи "Се знае за што е телефон-за зборење, ова камери и глупости се само рандом ефекти што не се потребни како напредок на човештвото."
Малку ти глупава споредбава.Ја ќе се повторам.
И тоа пази, не од некој филм, туку од било кој филм. Значи доста е да е во боја филмот и да го има Шиа ла факин Буф во главна улога и подобар е од 12 angry men, The Mockingbird, High Noon и останати класици кои и денес се гледаат и за кои и денес се зборува.Ја ќе се повторам.
Ако во 2014 сеуште мислите дека филмови од 1960 се подобри од било кој филм од 2013/14 тогаш