Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

H

HoT IcE

Гостин
Се согласувам со Змејски за ТЗ. Серијата е класика и на времето е била уникат, единствена од тој типот, ден денес се црпи инспирација за филмови и се користат некои елементи од ТЗ, ама далеку од интересна е за гледање у ова време со оваа технологија. Среќа ја кога бев помал, зборам за осмо оделение, прва година ја гелдав, па тогаш сеуште не беше толку јака технлогоија, ефекти и све остало па се тераше некако, сега да ја гледаш, што знам, ја не би.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Што ако е престара, приказната и муабетите ги пратиш, нема исфорсирано ефекти или нешто слично па да ти биде очобол :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Eurotrip :love:

Конечно го изгледав, ауф кое филмче (y). Сексот во него :vozbud:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.012
Поени од реакции
42.728
Епизодите на Твајлајт зоун се претарано остарени и те како го немаат тој филинг кога ќе ги гледаш сега.
А да не споменам дека голем дел од епизодиве имаат дебилен крај. На пример "Five Characters in a search of an exit".

Чисто кога сме веќе на темата за Твајајт Зоун. А дека е класика и дека Стерлинг е гениј така си е.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
http://www.imdb.com/title/tt0803096/
Ovoj film ako go userat, ke ima obidi za atentat na producentite. 100%
Se nadevam deka Duncan Jones znae deka se raboti za najgolemata (seushte neobrabotena) fantasy platforma.
Па веќе и доста време се планира филмов, срамота ќе биде ако не го осмислиле добро.
За буџет не верувам дека би им било проблем бидејќи сигурно покрај филмската продукција и Близард се спремни да помогнат на финансиски план а и за како да изгледа филмов.
Тапа би било Близард да дозволат да се екранизира на глуп начин легендарен универзум како што е Warcraft.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
играта пропадна они уште не го направиле:LOL:
Сеуште е убедливо прва во MMO по број на корисници иако е опаднат тој број од пред неколку години :)
Али да, го тупат веќе 10 години со филмов :D

W

wicked_1

Гостин
Ke ima budzet, ali zaso da ne go naprai primer Piter Jackson ili J.J. Abrams? D.Jones dva dobri filma ima napraeno i nieden od niv ne e od fantasy zanr, ne e dokazan reziser, golem zalak mi stoi ova za nego.
Sepak ocekuvam od Travis FImmel dobar Arthas da izleze :))

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Далеку од интересна? blasphemy.
Ја да бев како @wot (а не сум), ќе ги пратев 7 дена на одмор да имаат време на раат да ја изгледаат уште еднаш.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Филмска уметност > напредок. Не ми идат баш овие 2 термини, уметноста не е на никој начин поврзана со напредок т.е. нејзиниот квалитет или по нашки како се доживува истата.

12 Angry Mеn, стариот, е подобар филм од 99.99% од новите филмови, тоа што нема ефекти, продукција, или нешто слично на ниво на новите филмови не менува ама баш ништо.

За TZ, don't get me started.....повеќе епизоди - дебилен крај??????? :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Змејскиот е саркастичен за 12 angry men, откако почна да билда постови и самиот не знае кај тера. На времето кога си пишуваше одмерено и по потреба делуваше ко многу паметно дете. Да речеме дека е во креативна криза :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom