Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Цела среќа или несреќа што ги немам комплет гледано серијалите. :)

Мене ми го направи ќеифот, а чим го памтам добро од пред неколку години сигурен сум дека не сум се збунил или помешал нешто. :)

copy-of-a-copy.gif

fight club-a beautiful mind-Donnie Darko-The Machinist-mr nobody-enemy

Ако мудриот мајмун вика така, ондак мора да е така.

Види, кога ќе гледаш ремек дело како оргиналната епизода, после филмот ќе ти биде мизерија или скоро мизерија :D

Неизбежно е....

Ако мудриот мајмун вика така, ондак мора да е така.
Одамна пишувавме за филмот, веќе сум го заборавил. Знам само дека првичниот впечаток ми беше мизерија, и едно време филмот имаше оцена 2.нешто на IMDB, сега гледам подобро котира. Може и рецензија имам напишано, баш ќе проверам.[DOUBLEPOST=1405978590][/DOUBLEPOST]Сум пишал нешто кратко и сум му опнал двојка... @wot , зошто не работат линковите во „Сите наши рецензии“?

Последно уредено:
Епизодите на Твајлајт зоун се претарано остарени и те како го немаат тој филинг кога ќе ги гледаш сега.
А да не споменам дека голем дел од епизодиве имаат дебилен крај. На пример "Five Characters in a search of an exit".

Чисто кога сме веќе на темата за Твајајт Зоун. А дека е класика и дека Стерлинг е гениј така си е.

Епизодите на Твајлајт зоун се претарано остарени и те како го немаат тој филинг кога ќе ги гледаш сега.
Претерано остарени? Имало и таква работа?

Претерано остарени? Имало и таква работа?
Има бе :D

12 Angry Men -1957- Пример за филм што е остарен

Рандом стар филм што има компјутерски ефекти-Претарано остарен

:D[DOUBLEPOST=1405979310][/DOUBLEPOST]Иако малце се заебав пошто Твајлајт зоун нема нешто премногу ефекти али ју гет мај поинт, у меѓувреме филмската уметност е напредната премногу така што некои филмови неможеш да ги доживееш сега исто како што би ги доживеал на нивната премиера на пр.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom