- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.151
- Поени од реакции
- 8.946
WTF бре, метаскор 90/100
WTF бре, метаскор 90/100
Метаскор е од критичариА како има рејтинг кога уште не е искочен?
Не не, 1778 useri на imdb дале рејтинг, затоа прашувам.Метаскор е од критичари
Па си кликаат фановите 10ки уште пред да го гледаат. Со месеци однапред е отворена опцијата за гласање. Ете @Io Sono Interista сигурно уште од сега му има дадено 10каНе не, 1778 useri на imdb дале рејтинг, затоа прашувам.
Излезен е, во многу држави имаш предпремиера, не знам како е кај нас. На пример иако пишува дека филмот почнува да се прикажува на 9ти јули, се прикажува недела дена порано 3-4 пати неделно во безвезе термини.А како има рејтинг кога уште не е искочен?
Врз основа на што го тврдиш ова...?Па си кликаат фановите 10ки уште пред да го гледаат. Со месеци однапред е отворена опцијата за гласање. Ете @Io Sono Interista сигурно уште од сега му има дадено 10ка
То бе кумановецЗначи Ноа е страшен филм! Филмиште. Аронофски изгази со филмов пак, каква режија, моменти, приказна..makes you wonder. Му давам чиста 10ка бе.
П.С Глумата е лудило. Дури и од Камењата ; P
The Fountain не ти е на рамниште со останатите? Мене The Fountain ми е меѓу филмовите на врвот на топ листата најдобри филмови кои сум ги гледал.Јас стиснав заби и го изгледав до крај Noah, искрено го ставам рамо до рамо со Fountain на Аронофски, овие два филма стварно не ми се на рамниште на филмови како Pi, Requiem и Black Swan. Приказната има многу дупки, сценариото ми беше безвеза, единствено глумата на некои од актерите и добрата режија ми остави малку така впечаток и му давам 6-ка генерално. Па колку ми беше цела таа глупа работа околу ова машкото што немало девојка за да ја натрудне, ептен некако како да беше загреан и да му се брзаше да остави потомство
особено крајот му вредеше..Rise of the Planet of the Apes беше многу добар филм, не само како блокбастер туку општо (приказна, глума, анимации). Се надевам и дека новиов ќе биде доста квалитетен.
@dragonsky За Transcendence.@turvior а јас дојдов да го хејтам Transcendence.
Овој и Interstellar ги чекав одамна, овој ме разочара, ќе видиме за вториовЕдвај го догледав, многу недоработено ми беше, со дупки во приказната, крајот ништо посебно машина е бе, не може да има чувства, вториот крај со сончогледот уште потапа ме потсети на Now You See Me, како да си отвараат шанса за втор дел понатаму. Глумава ми беше мизерна Џони и Морган не знам дали некогаш толку лошо одглумиле, со женскава Џони ми немаше никаква хемија помеѓу нив.
Да бе, сеа ми текна, кај нас скоро време некој блокбастер се прикажуваше пред Америка, али не ми текнува баш за кој стануваше збор.Излезен е, во многу држави имаш предпремиера, не знам како е кај нас. На пример иако пишува дека филмот почнува да се прикажува на 9ти јули, се прикажува недела дена порано 3-4 пати неделно во безвезе термини.