Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Ондак навистина немаш предрасуди. Ја на пример не можам да гледам филмови со полуретардирани квазиактери :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Ондак навистина немаш предрасуди. Ја на пример не можам да гледам филмови со полуретардирани квазиактери :)
:D
Не ми е омилен, ама не го хејтам. А и немам гледано филм со него уствари веќе со години, ама тоа порано што сум гледал ок ми беше. Сега да гледам, може друго мислење ќе имам :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Скоро излегува вториот дел од последната комедија што сум ја гледал, Horrible Bosses

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Кејџ се заеба на економски план па мораше да прифаќа се и сешто. Инаку добар актер.

Инаку: (y) (y) (y)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Да не ми беше читана Gone Girl ќе се чудев што значат плакатите, али сепак иновативно :D(y) како што реков некаде претходно, сметам дека филмот ќе ми биде подобар од книгата, па и како што читав го измениле крајот кој во книгата ми беше доста лош, ќе видиме овде каков осмислиле.

H

HoT IcE

Гостин
Значи Ноа е страшен филм! Филмиште. Аронофски изгази со филмов пак, каква режија, моменти, приказна..makes you wonder. Му давам чиста 10ка бе.
П.С Глумата е лудило. Дури и од Камењата ; P

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.846
Го гледав со Џони филмот, тој најновиот. Вака арен е, ама има салам дупки и недообјаснувања. Плус некои работи кои ито како се сложени по себе, толку лесно ги симплифицирале шо дури и ме изиритираа на моменти :D

Во глобала добар, интересен за гледање, особено крајчето пробале да го направат човек да падни на емоции, малку им подуспеало, но чинам можеле и повеќе. Филмот обработува доста интересна идеја, но не ја доразработиле како што треба, туку повеќе останала по мое во обид за разработка, или брзоплета разработка. Како и да е, брзо ми помина тој час и 50-тина минути.

Kajgana Shop

На врв Bottom