Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ондак навистина немаш предрасуди. Ја на пример не можам да гледам филмови со полуретардирани квазиактери :)

Ондак навистина немаш предрасуди. Ја на пример не можам да гледам филмови со полуретардирани квазиактери :)
:D
Не ми е омилен, ама не го хејтам. А и немам гледано филм со него уствари веќе со години, ама тоа порано што сум гледал ок ми беше. Сега да гледам, може друго мислење ќе имам :D

Скоро излегува вториот дел од последната комедија што сум ја гледал, Horrible Bosses

Кејџ се заеба на економски план па мораше да прифаќа се и сешто. Инаку добар актер.

Инаку: (y) (y) (y)

Gone-Girl-tease-4.jpg

Gone-Girl-tease-3.jpg

Gone-Girl-Tease-2.jpg

Gone-Girl-tease-1.jpg

Да не ми беше читана Gone Girl ќе се чудев што значат плакатите, али сепак иновативно :D(y) како што реков некаде претходно, сметам дека филмот ќе ми биде подобар од книгата, па и како што читав го измениле крајот кој во книгата ми беше доста лош, ќе видиме овде каков осмислиле.

Значи Ноа е страшен филм! Филмиште. Аронофски изгази со филмов пак, каква режија, моменти, приказна..makes you wonder. Му давам чиста 10ка бе.
П.С Глумата е лудило. Дури и од Камењата ; P

Го гледав со Џони филмот, тој најновиот. Вака арен е, ама има салам дупки и недообјаснувања. Плус некои работи кои ито како се сложени по себе, толку лесно ги симплифицирале шо дури и ме изиритираа на моменти :D

Во глобала добар, интересен за гледање, особено крајчето пробале да го направат човек да падни на емоции, малку им подуспеало, но чинам можеле и повеќе. Филмот обработува доста интересна идеја, но не ја доразработиле како што треба, туку повеќе останала по мое во обид за разработка, или брзоплета разработка. Како и да е, брзо ми помина тој час и 50-тина минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom