Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Првиот X-Men и First Class се најдобрите во франшизата. Days of Future Past сеуште не ми е гледам па ќе споделам импресии.

Wolverine јас го гледам како спин оф искрено, и двата беа утка но не жалам за потрошеното време.

Wolverine беше добар трејлер за days of future past.

Од овие компресираните најдобар однос на квалитет и големина според мене има CODY[DOUBLEPOST=1404645134][/DOUBLEPOST]Сега пушти си го Transcendence да видиш што ти е филм со нелогичности.
На видов јас нелогичности во Transcendence , многу е добар филмот .

Ебаве тоа шо сте полни со предрасуди, немојте да ја почнете SFU, ќе треба да лобираме кај wot сите да ве банира оти нема да ви се свиѓа Декстер у геј улога...
Кажи им!

BTW, јас сум до толку без предрасуди што не се срамам да признаам дека Ренли Баратеон ми беше кул! :P

Tesko retardiran Noah.. zaspav jas, neznam dali sakam da go dogledam.
Ako idele na bukvalna ekranizacija, mesto simbolika & shit, barem aronofsky da procital BAREM detska biblija, mesto skripta..

Edit: writer bil :tapp:

Ne e do predrasudite, Blue bese kategoricno los film, dzabe hajpot.

Tesko retardiran Noah.. zaspav jas, neznam dali sakam da go dogledam.
Ako idele na bukvalna ekranizacija, mesto simbolika & shit, barem aronofsky da procital BAREM detska biblija, mesto skripta..

Edit: writer bil :tapp:

Ne e do predrasudite, Blue bese kategoricno los film, dzabe hajpot.
blue is the warmest color?

@wot го хејта Noah, јас две години го чекав да го хејтам и ми се допадна.

Енивеј, нели бе на недогледан филм не се даваше оценка, да не речам лицемериште едно :D Во секој случај не го догледувај зошто крајот е непотребно издолжен и само го расипува филмот. Ако не ти се допаднал од почеток, секое продолжување само ќе ти го дорасипе.

Јас стиснав заби и го изгледав до крај Noah, искрено го ставам рамо до рамо со Fountain на Аронофски, овие два филма стварно не ми се на рамниште на филмови како Pi, Requiem и Black Swan. Приказната има многу дупки, сценариото ми беше безвеза, единствено глумата на некои од актерите и добрата режија ми остави малку така впечаток и му давам 6-ка генерално. Па колку ми беше цела таа глупа работа околу ова машкото што немало девојка за да ја натрудне, ептен некако како да беше загреан и да му се брзаше да остави потомство:pos:

Хејтајте го филмот бе, имате право да си кажете мислење :D

Затоа реков да го изгледате Moonrise Kingdom пред овој чисто да знаете каков му е стилот на Вес Андерсон за да не се изненадите и да имате преголем хајп од оценката и актерите.

Батали што пишува комедија, може и хорор и акција да пишува жанровите на неговите филмови не значат ништо неговите се во еден жанр- Вес Андерсизам.

И тоа е тоа. :)

Имал и подобри филмчиња од овој реално, али ок си беше.

Ондак навистина немаш предрасуди. Ја на пример не можам да гледам филмови со полуретардирани квазиактери :)

Ондак навистина немаш предрасуди. Ја на пример не можам да гледам филмови со полуретардирани квазиактери :)
:D
Не ми е омилен, ама не го хејтам. А и немам гледано филм со него уствари веќе со години, ама тоа порано што сум гледал ок ми беше. Сега да гледам, може друго мислење ќе имам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom