Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WTF бре, метаскор 90/100
Не не, 1778 useri на imdb дале рејтинг, затоа прашувам.Метаскор е од критичари
Па си кликаат фановите 10ки уште пред да го гледаат. Со месеци однапред е отворена опцијата за гласање. Ете @Io Sono Interista сигурно уште од сега му има дадено 10каНе не, 1778 useri на imdb дале рејтинг, затоа прашувам.
Излезен е, во многу држави имаш предпремиера, не знам како е кај нас. На пример иако пишува дека филмот почнува да се прикажува на 9ти јули, се прикажува недела дена порано 3-4 пати неделно во безвезе термини.А како има рејтинг кога уште не е искочен?
Врз основа на што го тврдиш ова...?Па си кликаат фановите 10ки уште пред да го гледаат. Со месеци однапред е отворена опцијата за гласање. Ете @Io Sono Interista сигурно уште од сега му има дадено 10ка![]()
То бе кумановецЗначи Ноа е страшен филм! Филмиште. Аронофски изгази со филмов пак, каква режија, моменти, приказна..makes you wonder. Му давам чиста 10ка бе.
П.С Глумата е лудило. Дури и од Камењата ; P
The Fountain не ти е на рамниште со останатите?Јас стиснав заби и го изгледав до крај Noah, искрено го ставам рамо до рамо со Fountain на Аронофски, овие два филма стварно не ми се на рамниште на филмови како Pi, Requiem и Black Swan. Приказната има многу дупки, сценариото ми беше безвеза, единствено глумата на некои од актерите и добрата режија ми остави малку така впечаток и му давам 6-ка генерално. Па колку ми беше цела таа глупа работа околу ова машкото што немало девојка за да ја натрудне, ептен некако како да беше загреан и да му се брзаше да остави потомство![]()
Rise of the Planet of the Apes беше многу добар филм, не само како блокбастер туку општо (приказна, глума, анимации). Се надевам и дека новиов ќе биде доста квалитетен.