Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
излезете си со време од Вестероси групата на ФБ да не испадне после бев спојлнат ама ако, пак ми се свиѓаше крајот. На еден статус ја има последната книга in a nutshellпа го глеам Хурин се расправа уште со спојлачите, батали ги
Еј, стварно, на ова не помислив како можност. Ама јако ќе е! Како само ќе им се одмазди на Ланистерови, muahahaha...[DOUBLEPOST=1403017861][/DOUBLEPOST]Дали дрвото има некаква моќ на Есос? Веројатно е коинциденција што во иста епизода исчезна Дрогон и Гандалф му рече на Бран дека тој ќе лета. Ни во најлудите сонови не можев да замислам дека вака ќе се одвива неговата приказна
А тие што се членови на неколку тимови?Ај едно последно пребројување на тимовите ќе ве молам![]()
Имам едно прашање. Кога дознава Станис дека на ѕидот им е потребна помош? Никако не можам да го најдам тој момент...
Да де, си тргна он назад.
Аман, Дрогон е кај Дајнерис во близина, таму во некои планини убива животните, што сте запнале со Бран да го поврзувате...
Изгледа оти чепкале кај шо не треба.![]()
Ако испадне така, ќе си направам листа како Ајра и ќе си ја кажувам пред спиење: Џофри, Серсеи, Бомбастичен Дрогираш, Zedd, Илин Пејн, Бранко Црвенковски...