- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.407
- Поени од реакции
- 10.713
Фајкла - првите 20 минути лоши, али натаму како си тера, крајот мајндфак испадна. Ќе се гледа по испитна пак. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сакам да ве известам дека климава сепак е енергетска класа G. Иако уште се замарам со ДПИ (државен пазарен инспекторат) сепак Нептун ги смени флаерите и сега не кажува дека се А+ енергетска ефикасност и за ниту една клима не кажува која енергетска класа е. Така да внимавајте што клими ке купите иако како што гледам нема во Македонија клима со енергетска ефикасност А+
Па пак нека лажат ова за памет им бешеЗаврши голготата по инспекциите и Нептун ми даде нови клими инвертер за замена на старите што тврдеше од почеток дека се со енергетска ефикаснос А++ така да ако си ги бараш своите права сепак на крај ке ги добиеш башка и казна лапнааПа пак нека лажат ова за памет им беше

Заврши голготата по инспекциите и Нептун ми даде нови клими инвертер за замена на старите што тврдеше од почеток дека се со енергетска ефикаснос А++ така да ако си ги бараш своите права сепак на крај ке ги добиеш башка и казна лапнааПа пак нека лажат ова за памет им беше
Одри Тоту. Слатката Французинка? Волшебната судбина на Амелија Пулен?
Се извинувам, лошо се изразив, не ја знаете вака. „Женската од „Кодот на Да Винчи““.
![]()
[DOUBLEPOST=1402798641][/DOUBLEPOST]А и ова