wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.773
- Поени од реакции
- 34.410
zozto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па, од старите Star Trek класици немам гледано ништо, воопшто не сум навлезен во Star Trek универзумот.zozto?
Инсталирај онион рут ,тор ..Постои ли некоја финта да се заобиколи она "the video is not available in your country" на hulu и на Fox?
Men On Fire
Во изминатите 6 денови во Мексико има 24 киднапирани деца. Mr.Creasy(Дензел) е бивш оперативец во ЦИА и поради недостаток на подобра работа се нафаќа да биде телохранител на 9 годишната Пита Рамос.
10/10
Еден од најдобрите филмови што сум ги гледал дефинитивно.
Good Will Hunting
![]()
Приказна за своеглав млад човек кој има високо ниво на интелегенција...
10/10
Ќе го гледам уште 100 пати и ќе ме воодушеви уште 100
Најдобриот филм на Мет Дејмон без конкуренција Уживајте![]()
Warrior 2011
Двајца браќа се соочуваат меѓу себе во борбата на нивниот живот
Многу добро филмче, уживанција е го препорачувам на секој од вас !!!
Ретки се филмовите што ме импресионираат. Овој е еден од нив.
The Secret Life of Walter MittyФилмов е во режија на Бен Стилер. Вау! Нешто што не го очекував. Многу поразличен стил од оној на кој што сме навикнати и е типичен за Стилер. На крајот очекував некое име било какво, но не Бен Стилер. Филмов се работи за еден 42-годишен дечко што работи како развивач на негативи во еден магазин. Главниот лик го глуми лицето со иницијали Б.С. (Б.С. не Б.Ц.). Типов од време на време се губи и влегува во паралелен свет. Во тој негов свет самиот тој е поискулирана личност, имам супер моќи енд соу лонг. Ова е комичниот дел од филмот. Во реалниот дел од филмот и не-комичниот дел се запознава со...ќе напишев нешто , но ќе откриеше добар дел од приказната затоа нека остане вака.
![]()
Кој го гледал „Ethernal Sunshine on The Spotless Mind“ и истиот му се допаднал, ќе сака да го види и овој. Филмов страшно потсеќа на тој филм. Инаку пред 2 децении била планирана реализација на приказната ( која што ја напишал некој Џек/Џим во 1939, а 1947 бил направен и филм по таа приказна, што го прави овој филм римејк на тој од ’47-ма) и главниот ллик требало да го глуми Џим Кери. Но ете не дошло до такво нешто. Можеби и подобро, зошто Бен С. улогата ја изигра „мајсторски“. И уште ова за крај, приказната се одвива околу едно дело на ликот што го глуми Шон Пен.
Моја оценка 9/10. Препорачувам.