Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Место да репризираш земи The Best Offer гледај го.

го надминав лимитот месецов, ќе пробам да го симнам али многу бавно ќе иде.
--- надополнето: 27 декември 2013 во 21:14 ---
Untitled.png

од тука?

Место да репризираш земи The Best Offer гледај го.

офффф, јас го имам симнато пред еден месец и го баталив на некој екстерен, фала што ме потсети! Се мислев што да гледам сега.....

Dvy7Lry.jpg

Ova zatoa sto mi go gledas avatarot, i odmah automacki sakas sprotivno da kazes. :D

Би прашал само дали има некој искуство со економичен режим на работа, кој ја има како опција, дали влијае нешто лошо на климата ако се користи подолго. Немам појма како функционира на моторот ама потрошњата ја преполовува. Овие денови како што се затопли со еко паѓа потрошувачката на неверојатни 160 вати, првпат пробав и дури не ми се верува што гледам на апаратот. За 5часа работа дење потроши 0.6 кв.

The Hobbit-The Desolation of Smaug 2013 DVDScr XVID AC3 Hive-CM8

Скринс......

Spored mene toj NEO inverter e mnogu los izbor.
Min. potrosuvacka na struja mu e 600w, mozes da vidis i na nalepnicata od strana.
Vo postovite prethodno imase podatok deka na ovie minusni denovi prosek na potrosuvacka se dvizi okolu 600w. Kolku bi bil prosekot na taa klima ako nemoze da raboti bez 600w?
Za okolu 4000den. poveke imas mnogu podobri opcii od Vivax, Gree i Midea.

Gree change ne padna pod 445w so ona od anhoch, znaci toa e minimalno a skoro i postojana potrosuvacka bidejci e toplo i ne i e potrebna pogolema sila na klimata. nekogas na pokratko odese 1000w ili 800w...

Визуелно не е ништо посебно во смисла дека нема убав сет, целото дејство е во една дупка од град, така да нема да испуштиш некои убавини...
Тоа што е мрачно и меланхолично не значи дека не е убаво, ете пример на прекрасно

tumblr_mwyz4pIlCe1r5fazco1_1280.jpg

Декстер си имаше многу поголеми маани од боите и контрастот на сликата ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom