НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти брат не знам шо пишиш искрено, не знам дали си сериозен или се заебаваш ама ова не ми доликува реално...Реј Ален чоекот ја шитна титулаза за Бостон во 2010 не знам шо не ти е јасно, над 500 битни шутој има изнапромашено и тоа онака скроз сам никој да не го чува и има продадено со неговите глупости..ај барем мене не ми кажвај јас пратам кошарка долго време не сум од вчера, тоа што не пишам тука е причината која погоре ти ја спомнав каде сите глупости трескат и неможи чоек да се доискажи..

За вчера не ја гледав, но секој ебан напад Индијана беше со играч повеќе поради Вејд (на вториот натпревар) и Ленс Стивенсон беше нон стоп сам, ти очигледно не примети но во 3/4 кога Кол го внесе на местото на Вејд Мајами живна и почнаа да играат кошарка, Ленс Стивенсон повеќе не се виде а во напад Мајами наликуваа на нешто..Џорџ Хил фрли две тројки кога беше сам (нормално поради Вејд каде во ротацијата пак му избега играчот), и плус тоа во нападот пробваше невозможни шутеви каде повеќе од пола ги промаши...

И сега како да не се смеам на постовите тука кога го направија Вејд најдобар:pos::pos:..али добро јас појма неам:pos:
и ја незнам кој може да ти каже тебе, над 500 битни шутови вика :icon_lol: ја мислам и марко симоновски е подобар од Реј Ален

то ти е исто ко да кажиш Жунињо Пернамбукано немал поим од слободни

Јас не кажав т.е. не тврдам дека Ален е слаб, напротив е најдобар тројкаш на сите времиња не сум јас некаков фактор да тврдам дека е неписмен, туку сакам да напоменам дека сите го величат поради ланската тројка против Сан Антонио и денешниве одлични игри а заборавија каква пичка од играч е и колку шитнато натпревари има, ама онака битни натпревари во плеј офот..

ова последен пост, бидејќи и 20 пати да напишам пак нема да ме разберите..

Јас не кажав т.е. не тврдам дека Ален е слаб, напротив е најдобар тројкаш на сите времиња не сум јас некаков фактор да тврдам дека е неписмен, туку сакам да напоменам дека сите го величат поради ланската тројка против Сан Антонио и денешниве одлични игри а заборавија каква пичка од играч е и колку шитнато натпревари има, ама онака битни натпревари во плеј офот..

ова последен пост, бидејќи и 20 пати да напишам пак нема да ме разберите..
Си реков веќе не те цитирам, ама уште ова да те прашам, објасни ми како тоа шиткал натпревари Ален? Не те разбирам најозбилно...

А тек Коби колку утакмици има штинато со неговите нерезонски шутевеи:icon_lol:,и што сега и он е тапа а?мислам каде бе со маубетиве:facepalm:.

Го најдов на твитер, еден тип го рипувал од VHS. Ептен ретро :)
Најдобриот НБА коментатор во Македонија!!!

П.С. Знам дека е за никаде сликата, ама пак прејако е.

Еее времиња кога МТВ даваа и пренос од НБА утакмици..[DOUBLEPOST=1401042290][/DOUBLEPOST]Реј Ален никогаш не ми правел мерак како играч.А поготово сега на стари години.
Незнам дали трипам али во Сиетл и Милвоки имаше и друга игра освен дремење на крило за да пуцне 3-ка нели ??
Мајами нека им изгради споменици и на него и на Милер пошто да не беа они уште немаше титула да видат.
Сан Антонио ќе се утепаат од вртење на топка и градење акција овие дај му ја на Ален и 3ка..ебате играте.

Последно уредено:
Е па ако гледаш така и Џордан колку утакмици има шитнато па е GOAT
По таа логика Роберт Хори е најбољи играч во историја на НБА. Го нема цел натпревар никаде а накрај секогаш погодува. Плус бонус има повеќе шампионски прстени од МЏ. Што нерви имаше Роберт Хори легенда е...многу невообичаен играч.

По таа логика Роберт Хори е најбољи играч во историја на НБА. Го нема цел натпревар никаде а накрај секогаш погодува. Плус бонус има повеќе шампионски прстени од МЏ. Што нерви имаше Роберт Хори легенда е...многу невообичаен играч.

И Мелоун го шитна финалето 98 со изгубена топка на минута до крајот ако гледаме така. Глупите амери место да го плукаат тие споменик му наместиле пред сала. И тоа бронзен. И мене не ми се допаѓа Ален како играч но знаел да погоди кога треба.

Со ова муабетов за промашувања не знам дал да ве окарактеризирам како смешни или како трагични, или како трагикомични. Еве најголемиот на сите времиња што вели на таа тема во една реклама за неговиот бренд.

Имам идеја ако може да собереме ретро утакмици кој што има по дома на вхс стриктно со љубомир, или да дојдеме некако до архивата на мтв/а1. Btw кој е човеков што го ставил видеово сакаме уште :)

Имам идеја ако може да собереме ретро утакмици кој што има по дома на вхс стриктно со љубомир, или да дојдеме некако до архивата на мтв/а1. Btw кој е човеков што го ставил видеово сакаме уште :)
Ако е зачленет на форумов ќе се јави, ама Никс фанови мислам дека нема тука (или грешка сум).
А за појќе ќе го прашам :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom