НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Го најдов на твитер, еден тип го рипувал од VHS. Ептен ретро :)
Најдобриот НБА коментатор во Македонија!!!

П.С. Знам дека е за никаде сликата, ама пак прејако е.

Ех времиња беа тоа, чекаш натпревар да почни во 1-2 сатот па имаше изненадувања кога два натпревари имаше во една вечер и во 7 сатот одиш на училиште, цела ноќ не наспан и правиш муабети со другарите за некое проигрување, шут за 3 или забивање.

Ми се чини Енес од макнба има некои ретро снимци не знам колку би сакал да ги сподели

Како викаше,за омилената позиција на некој играч,оваа му е коњак:D.

Јас не знам сите тука шо кошарка гледате искрено..не знам дали од друга димензија или па од друг агол се коментира ама кога ги читам коментарите па умирам од смеа..Реј Ален чоекот колку шо има шитнато утакмици нема никој друг, јас барем колку шо играм вкладилница и колку шо ме има нервирано Ален немам зборови да се доискажам..

Некни кога Мајами ја победи Индијана на гости Вејд беше убедливо најслаб каде се влечеше како кур цел натпревар и над него Ленс Стивенсон изиграваше Џордан со потезите, во напад трошеше топки максимално, во одбрана го немаше никаде и Стивенсон беше нон стоп сам а кога Норис Кол го замени Вејд, Мајами играше далеку подобро и во одбрана и во напад...кога дојдов да ги прочитам коментарите тука се пукнав од смеа кога видов шо се пишува...Вејд најдобар, Вејд ваков, Вејд ги решил:pos::pos::pos:
Нема врска не е тоа шиткање натпревари по таа аналогија и Брајант и Џордан се имаат изнашиткано, не. Нормално е како клач играч (хеј има рима) да имаш missed shots. Шиткање е друга работа, нешто што го прави Вестбрук периодов

Идеме вечер со поддршка за Спарси (y)

Allen so 2900+ pogodeni trojki 0.401 realizacija.Vo top 50 za najmnogu Pogodeni trojki samo 10 dusi imaat povisok procent za okolo 0.010 plus no so mnogu pomalku pogodeni

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

na 38 godini covek da igra na ova nivo i da ne go velicis treba da si tezok hejter.....pa sea ke vadime koa promasil koga vaka koga taka....da vi se mocam na debilite uzivaj i gledaj kako se pravi istorija

Мене на NBA game time ми стигна дека Ибака ќе игра вечерва.

Мене на NBA game time ми стигна дека Ибака ќе игра вечерва.
Imase pred 2-3 saati izjava negova demek negova odluka ke bilo dali ke igra ili,treniral deneska so timot i posle trening ke videl so kako pa ke odlucel.Isto izjavi deka deka ako igra ke igra so bolki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ибака ми е сумљив,сигурно и он ко Коби глуми повреди,колку да ги збуни противниците;).

Какви се бе овие фаули на Перкинс пичка ви материна :mad:

и вчера и денес истата приказна, ебате судиите :facepalm:

Боље нека се игра по принцип ко баскет у мало,сами нека си бараат фаул,ја мислам дека ќе биде поферски,него ли ова што го прават:tapp:[DOUBLEPOST=1401066220][/DOUBLEPOST]Попович кратко и јасно:pos:,

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom