Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Жално е, стварно, ама пак ако НАВИСТИНА ја заслужуваа титулата ќе го задржеа огромното водство, сепак цела сезона се борат само за Премиер лигата и на крајот ваков лапсус да направат, цук, недозволиво е.

Баш дека се борат цела сезона само за ПЛ не требаше да им претставува проблем, но што е тука е. Квалитетот на овие играчи го достигна максималниот лимит што може да се постигне.

Абе плачел суарез и џерард за то шо играле со срце цела сезона јас незнам кога ова би се десило во челзи или сити некој толку да го сака клубот , иначе неутрален сум за англиско првенство али кога гледам дека се смеј некој шо навива за некој смешен клуб стварно е безвеза ,
PA-13063000.jpg

PA-12383477.jpg

Wigan-City-FA.jpg

luiz_1639100a.jpg

images

70_yoss_280x390_957719a.jpg

Чим оваа година ја шитнаа титулата,стварно не знам кога у блиска иднина ќе имаат ваква шанса,устварни што се замарам тоа не е мој проблем:D.

ти имаш мн поголеми проблеми:D

Сигурно плачат за некое миљонче повеќе . ги заболе кур манчини , туре , давид луиз и компанија за нивните "екипи"
муабетов кур ги заболе Суарез и Џерард за тоа што ливерпул нема да земат титула, маката им е што они нема да земат..
ај оди легни си

Остај го детето на раат бе, ти како се осеќаше кога клошарот Клиши се исклучи со Бирмингем 2008-та?

Колку шо не оставаја тие, со постојте дур победваја и дур беа на прагот од титула. Абе ич. Никако оставање. Дупи таму.

Сигурно плачат за некое миљонче повеќе . ги заболе кур манчини , давид луиз и компанија за нивните "екипи"
Да бе, овие у Ливерпул играат за три бакнежа месечно, за љубов:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom