- Член од
- 25 мај 2010
- Мислења
- 3.155
- Поени од реакции
- 6.363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo 2009 isto vaka so nekoj bos timovi izgubija titula vo posledni kola, mislam Hull deka bea ednite koga se jadea so nas za titula ili greska sum ?
, од нас ја изгубија титулата кога ги тепавме 0-1, Ошеј кога го заќута Копот на некој 3-4 минути пред крај, со играч помалку бевме оти Сколси го промаши Алонсо со бокс.A Мојс ептен јаки играчи имаше па.Замисли Тони Пјулис да ги имаше играчиве шо ги има Сити.
Уствари вака викавме и за Мојс до лани.![]()

Не, не таа беше 2007ма. 2009та не акнаа и двете. 2-1 на Енфилд, Тевез или Бербатов даде за нас (другиот асистираше), па пресврт ни направија. И дома ни направија пресврт од 1-0, не чукнаа 1-4.Koj бош тим бе бот еден, од нас ја изгубија титулата кога ги тепавме 0-1, Ошеј кога го заќута Копот на некој 3-4 минути пред крај, со играч помалку бевме оти Сколси го промаши Алонсо со бокс.

за да има по што да ги памтатДа ги прашаше некој Палас зошто им беше овој бод гарант појма немаат.

Koj бош тим бе бот еден, од нас ја изгубија титулата кога ги тепавме 0-1, Ошеј кога го заќута Копот на некој 3-4 минути пред крај, со играч помалку бевме оти Сколси го промаши Алонсо со бокс.
Отров му се наоѓа на некој?
Знам де ,али таму беше посмешна и ја отсликува ситуацијава на ливерпулОфтопик, тоа не е оригинална сцена од Сопранови, туку од Кум 3.

Не, не таа беше 2007ма. 2009та не акнаа и двете. 2-1 на Енфилд, Тевез или Бербатов даде за нас (другиот асистираше), па пресврт ни направија. И дома ни направија пресврт од 1-0, не чукнаа 1-4.![]()