Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Vo 2009 isto vaka so nekoj bos timovi izgubija titula vo posledni kola, mislam Hull deka bea ednite koga se jadea so nas za titula ili greska sum ?

Koj бош тим бе бот еден :D, од нас ја изгубија титулата кога ги тепавме 0-1, Ошеј кога го заќута Копот на некој 3-4 минути пред крај, со играч помалку бевме оти Сколси го промаши Алонсо со бокс.

Замисли Тони Пјулис да ги имаше играчиве шо ги има Сити. :cuc:

Уствари вака викавме и за Мојс до лани. :pos:
A Мојс ептен јаки играчи имаше па. :ROFLMAO:

Koj бош тим бе бот еден :D, од нас ја изгубија титулата кога ги тепавме 0-1, Ошеј кога го заќута Копот на некој 3-4 минути пред крај, со играч помалку бевме оти Сколси го промаши Алонсо со бокс.
Не, не таа беше 2007ма. 2009та не акнаа и двете. 2-1 на Енфилд, Тевез или Бербатов даде за нас (другиот асистираше), па пресврт ни направија. И дома ни направија пресврт од 1-0, не чукнаа 1-4. :D

Да ги прашаше некој Палас зошто им беше овој бод гарант појма немаат.
за да има по што да ги памтат:icon_lol: а и искрено негледам зашто требаше да им ја поклонат победата, дај ми добра причина:)

Абе плачел суарез и џерард за то шо играле со срце цела сезона јас незнам кога ова би се десило во челзи или сити некој толку да го сака клубот , иначе неутрален сум за англиско првенство али кога гледам дека се смеј некој шо навива за некој смешен клуб стварно е безвеза ,

Кого сте тепале бе? 2-1 беше на енфилд и 1-4 за ливерпул на олд трафорд. Ливерпул тогаш ја изгуби титулата заради нерешените утакмици

Абе завршила оваа веќе.

Не, не таа беше 2007ма. 2009та не акнаа и двете. 2-1 на Енфилд, Тевез или Бербатов даде за нас (другиот асистираше), па пресврт ни направија. И дома ни направија пресврт од 1-0, не чукнаа 1-4. :D

Аааа... на таа Видиќ исцепи црвен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom