Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо чудно и Челзи да го изеде од Норвич :D
Иначе циганиве пак први :facepalm:

Животот му се состои од правење муабет за мене. Примети го и по други теми секој втор пост му е за мене :)

Рики и дома за тебе збориме.Мајка ми те поздрави и рече дека има спремено лигафче и кашичка после 38мо коло.Татко ми сака да те посвои пошо и он ко тебе навива за лузерски тим.Тетка ми е ѓавол те мрзи , и рече ќе те жртвува за твое добро.Тетин ми е повлечен , нејќе да те шири познанства.А сестра да имав сто посто ќе ти ја пикнеше барбиката у гз.

EDIT : Не си ласкај, чисто те заебавам пошо си лесно запавлив и башка навиваш за тим што јаде ремет, а и што лично не го сакам.Плус што се возбудуваше пред 2 недели ко да веќе сте освоиле,а и денес пред/за време на утакмицата сити евертон исто така.Калма и терај по патот по кој те носи историјата и не се грижи за мојот живот.

Последно уредено:
Кога идеше MOTD? нешто линкови сопкасти торенти ецт ...

Рики и дома за тебе збориме.Мајка ми те поздрави и рече дека има спремено лигафче и кашичка после 38мо коло.Татко ми сака да те посвои пошо и он ко тебе навива за лузерски тим.Тетка ми е ѓавол те мрзи , и рече ќе те жртвува за твое добро.Тетин ми е повлечен , нејќе да те шири познанства.А сестра да имав сто посто ќе ти ја пикнеше барбиката у гз.
Толку!

:pos:

Рики и дома за тебе збориме.Мајка ми те поздрави и рече дека има спремено лигафче и кашичка после 38мо коло.Татко ми сака те посвои пошо и он ко тебе навива за лузерски тим.Тетка ми е ѓавол те мрзи , и рече ќе те жртвува за твое добро.Тетин ми е повлечен , нејќе да те шири познанства.А сестра да имав сто посто ќе ти ја пикнеше барбиката у гз.

А бе не си нормален...

После целава оваа сезона, можам да заклучам, дека Алкараз е најлошиот играч во лигата. Полош дури од Карло Неш и Арон Вилбрахам.

Во Манчестер ништо ново. За среќа. :D

#RyanGiggs/The/new/choosen/one

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom