Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Животот му се состои од правење муабет за мене. Примети го и по други теми секој втор пост му е за менеkoj ti e problemot? get a life

Животот му се состои од правење муабет за мене. Примети го и по други теми секој втор пост му е за мене![]()
Толку!Рики и дома за тебе збориме.Мајка ми те поздрави и рече дека има спремено лигафче и кашичка после 38мо коло.Татко ми сака да те посвои пошо и он ко тебе навива за лузерски тим.Тетка ми е ѓавол те мрзи , и рече ќе те жртвува за твое добро.Тетин ми е повлечен , нејќе да те шири познанства.А сестра да имав сто посто ќе ти ја пикнеше барбиката у гз.

Рики и дома за тебе збориме.Мајка ми те поздрави и рече дека има спремено лигафче и кашичка после 38мо коло.Татко ми сака те посвои пошо и он ко тебе навива за лузерски тим.Тетка ми е ѓавол те мрзи , и рече ќе те жртвува за твое добро.Тетин ми е повлечен , нејќе да те шири познанства.А сестра да имав сто посто ќе ти ја пикнеше барбиката у гз.
Epten rano ti tekna za sopkasti. Torenti bi trebalo vekje da ima.Кога идеше MOTD? нешто линкови сопкасти торенти ецт ...
Кога идеше MOTD? нешто линкови сопкасти торенти ецт ...
Нека играат, али нека им одземат 10 бодови од лига само

#тарабитенеработатасокосицртиамакојдатикажиивана