Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Памтам пред некоја година у Бундес, Штутгарт во последно коло ни криви ни дужни шампиони станаа, така да, све си бива, може и Челзи да биде, може и Ливерпул, може и Манчестер Сити. Арсенал и Јунајтед не можат.
You just can't get over that, can youМожи можи....Арсенал тепа се до крај, Челзи губи. Сити е суспендиран од понатамошни натпреварување и деградиран во 9 лига заедно со Бамбер, поради финансиски нерегуларности, а Ливерпул е казнет 10 поени и приморан да го преферли Суарез во Арсенал пошто понудата од 40мил и 1 фунта беше легитимна ...
You just can't get over that, can you![]()
Што да правам, полека ме напушта ова со баксузново, а веќе не знам ни на кој треба да честитам
Фан клуб Јувентус си ги заборавил. За догодин ако ништо друго.Што да правам, полека ме напушта ова со баксузново, а веќе не знам ни на кој треба да честитам![]()
Малце фантазерски, ама Ван Перси +15-20 милиони за Хазард одма потпишувам.Јас ги замолувам луѓето од Манчестер Јунајтед на форумов да не праќаат понуди, бидејќи Мурињо нема шанса да ни го даде Хазард, а да не го бара за возврат ван Перси,
Поздрав.
Ај да ви кажам што ќе се случи за да си знаете, да не се нервирате. Сити ќе тепаат сега, Челзи ќе тепаат утре, Ливерпул ќе тепаат во понеделник. После Сити пак ќе тепаат и против Вила. Во последното коло и Сити и Ливерпул ќе изгубат, а Челзи ќе тепа и ќе слави титула во Кардиф. Позз
Многу пари бе не заебавај.Малце фантазерски, ама Ван Перси +15-20 милиони за Хазард одма потпишувам.E тогаш Велбек ќе го видиме у најдобро светло.
Како тоа тргнала работата?Па само за тоа ги бидува да обезбедуваат место во ЛШ но квалификаци. Како тргнала работава следна сезона незнам дали ќе го имаат тоа задоволство
![]()
Па незнам од сезона на сезона жестока е битката за 4то место во ПЛКако тоа тргнала работата?
Па незнам од сезона на сезона жестока е битката за 4то место во ПЛ![]()