Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сите сме како потресени, во најлоша можна смисла, никој не знае уште што му се дешава, барем јас така се осеќам.Има уште некој буден на темава,или сите сме даун ?
Тоа е тоа ни се деси Магдебург,по не знам кој пат се покажа дека швабиве се инаети ко магариња и играат до смрт.Реално секој треба да е горд а ова што се деси,ваква атмосфера на некоја утакмица кај нас немало,ок може првиот дуел против Барса беше на исто рамниште,ама ова денеска беше лудница.Ок некој ќе рече догодина Вардар ќе биде трипати појак,и ќе атакува на ф4.Све тоа супер ама реално више никој нема да не гледа како аутсајдери,и нема да не земаат здраво за готово.А и послатко ќе беше оваа година да бевме на Ф4,али тоа е едноставно не не сака,штета.И тој вчера што ги спомна навивачите на Партизан како седеа сат време после изгубената утакмица на трибина,ДА ЗНАЕ ДЕКА Е НАЈГОЛЕМИОТ БАКСУЗ ШТО ПОСТИ НА ФОРУМОВ,и би го замолил у иднина да го одмине фан клубов,ништо лично.[DOUBLEPOST=1398558716][/DOUBLEPOST]Нешто ми фали дефинтивино,сега ја гледам и снимкаваСите сме како потресени, во најлоша можна смисла, никој не знае уште што му се дешава, барем јас така се осеќам.
,или е ова носталгија за оваа еуфорија и атмосфера кој заврши за оваа година.

Море глупо правило ми било ова од увек,која е логиката да дадеш повеќе гола од нив у реваншот и да отпаднеш,не е ова фудбал.убоо си се знае,ако е два разлика продуженија и крај на приказната,а не вака бес веза у курацНе ми се верува уште дека испаднавме на гол разлика, и дека едно исто сценарио ни се повторува 100 пати.![]()
.
), а се запознав и со @Клипче и @Crazy in Love (мило ми е што конечно ве знам).
Наклон од мене царе! Мислев дека не си добар како што се збореше за тебе (посебно по очајните настапи за репрезентација), ама ова денес што го покажа е доволно да се стави капитен! Која смиреност ја покажа кога цела сала се рушеше, како ги редеше играчите 

Боли што не погоди Карачиќ за +5 разлика, боли што дозволивме да примиме брз гол после тоа промашување, боли што она на Марковиќ не влезе, боли што копилето Егерт преку пенали се прослави, мамицата негова. Од сеа немој некој да видам да ми збори за швапски менталитет оти ве ебав сите до еден, да им се намочам у тоа лингурите, у прво полувреме додека водеа 5 разлика се смееа на теренот, не гледаа со потценување, како да ни се исмеваа, а кога им го распукавме газот во второто полувреме бараа на секои 5 секунди да се брише подот, да се стопира времето.

Дајте линк, сакам да ги гледам изјавите на играчите и тренерот...Пресот на Филип Лазаров,емоции капитенски,браво мајсторе![]()