Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Ми се скрши срцето, не за мене или за било кого друг, туку за момците.
Кога ги видов толку разочарани, со главите надоле, онака баш почувствував како ми се крши срцето.
Прекрасни момци, прекрасни! Срце големо ко планина, атмосфера пеколна, се тресеше Борис.
Мислам дека овакви лоши 2 минути никогаш не сум имала.
Нема ни да ја коментирам играта, ниту да зборам за играчите, нема ни потреба, а и емотивно сум премногу истрошена и празна.
Само ќе кажам дека сум горда на овие момци, златни момци, прекрасни суштества од секој можен аспект!
Наместо главата надолу во паркет, истата треба секогаш да им е гордо подигната нагоре!
Кога ги видов толку разочарани, со главите надоле, онака баш почувствував како ми се крши срцето.
Прекрасни момци, прекрасни! Срце големо ко планина, атмосфера пеколна, се тресеше Борис.
Мислам дека овакви лоши 2 минути никогаш не сум имала.
Нема ни да ја коментирам играта, ниту да зборам за играчите, нема ни потреба, а и емотивно сум премногу истрошена и празна.
Само ќе кажам дека сум горда на овие момци, златни момци, прекрасни суштества од секој можен аспект!
Наместо главата надолу во паркет, истата треба секогаш да им е гордо подигната нагоре!

Направивме чудо, штета што не направивме чудо за славје до сабајле...Во сала лудило, цела сала на нозе навиваше за Вардар, непроценливо чувство, на трибина се мрднаа луѓево вклучувајчи ме и мене, кој се тресе, кој легнал на земја, кој гледа преку стакло надвор...Тие минути кога имавме водство за пласман во Ф4 не се опишува со зборови...На крајот како цел свет да ни се сруши, цела екипа од Кајгана плачевме
ама заеби и Ф4 и титули, докажавме уште еднаш дека сме клуб со срце и душа, дека Вардар е поголем од сите, Вардар тоа сме ние! Пеевме за Вардар уште едно "полувреме" играчите уште еднаш се појавија
ежење до максимум, приврзаноста што ја имаме со играчите е подобра и од титула! Фала ти Вардаре, фала ви момци за се што направивте во оваа сезона каде што се вративме после паузата, што го претставивте нашиот Вардар на најдобар начин, фала ви за секоја победа и радост, сега сакаме одбрана на титулата во домашното првенство и да доминирмае наредниве години!
Дека заради него ја изгубивме утакмицава, се да му ебам Момировско