Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Уф чекај да побарам ако најдем,дека ова на Макс тв го гледав.Дајте линк, сакам да ги гледам изјавите на играчите и тренерот...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уф чекај да побарам ако најдем,дека ова на Макс тв го гледав.Дајте линк, сакам да ги гледам изјавите на играчите и тренерот...
Ако не можеш линк кажи ми кое време и на која прорама гледаше, и јас имам Макс ТВ.Уф чекај да побарам ако најдем,дека ова на Макс тв го гледав.
Нема линк сеа барав,па ако имаш видеотека на Макс пушти на алфа,а мора да имаш сигурно.Ако не можеш линк кажи ми кое време и на која прорама гледаше, и јас имам Макс ТВ.
Готов беше бе,и у отвореното студио,ако ништо покажа емоција човекот,и дека не му е све едно.И сеа според ова што го видов на Тв пак мислам дека имаше минимален контакт врс Маркович при шутот,ама нормално беше мал и они не го видоа тој контакт,им ебем ја мамицата нивна.Сега го пуштив пресот на тв тека барајте негде кај 7 часот на алфа тие што имате ). Ежење е делот на лазаров се слуша по гласот дека само што не се расплакал. Зошто секогаш истото сценарио ни се повторува? Зошто барем еднаш не сме тимот кој епски се враќа и победува. Последните две минути само магдебург ми се вртеше во глава.
Пс. Перо момировски се да ти ебам копиле едно клето
Гад.За ова се живее, ова го чекам од дете и едвај чекам да отидам во Борис. Атмосферата знам дека ќе биде магична, со Хамбург многу криво ми беше што не ги пуштија Комити, погледот на Дибиров кон трибината цел живот ќе го памтам ама денес е денот за историја. Имаме играчи, имаме тренер имаме се и треба да го искористиме. Сезонава во ЛШ дома ги тепавме само Минск и Тун вчера кога ми текна срце ме стегна искрено али денес верувам дека ќе тепаме, ќе поминеме понатаму и момците ќе се борат до крај. Моментите против Барселона и ПСЖ кога се вративме од 6 разлика на трибина беше страшно, денес не барам да се вратиме за нерешено барам да тепаме со 6.
Се читаме ако преживееме.
Сигурен си дека сакаш?Го има некаде цел меч?![]()