Фан клуб - РК Вардар

Ако не можеш линк кажи ми кое време и на која прорама гледаше, и јас имам Макс ТВ.
Нема линк сеа барав,па ако имаш видеотека на Макс пушти на алфа,а мора да имаш сигурно.

Ако освојат жениве многу рани ќе бидат залечени:D Ахх Вардаре каква шанса пропушти за историја :(

Еве доза за смирување.
10151128_674078609296515_9090611005010671741_n.jpg

читам и се ежам.... аххх судии што сме згрешиле бе, ке се радуваме до година тоа знам!!

Сега го пуштив пресот на тв тека барајте негде кај 7 часот на алфа тие што имате ). Ежење е делот на лазаров се слуша по гласот дека само што не се расплакал. Зошто секогаш истото сценарио ни се повторува? Зошто барем еднаш не сме тимот кој епски се враќа и победува. Последните две минути само магдебург ми се вртеше во глава.

Пс. Перо момировски се да ти ебам копиле едно клето

Сега го пуштив пресот на тв тека барајте негде кај 7 часот на алфа тие што имате ). Ежење е делот на лазаров се слуша по гласот дека само што не се расплакал. Зошто секогаш истото сценарио ни се повторува? Зошто барем еднаш не сме тимот кој епски се враќа и победува. Последните две минути само магдебург ми се вртеше во глава.

Пс. Перо момировски се да ти ебам копиле едно клето
Готов беше бе,и у отвореното студио,ако ништо покажа емоција човекот,и дека не му е све едно.И сеа според ова што го видов на Тв пак мислам дека имаше минимален контакт врс Маркович при шутот,ама нормално беше мал и они не го видоа тој контакт,им ебем ја мамицата нивна.

Душебаев на тие години има муда сто кила!!:cuc::cuc: и со Хамбург и сега погодуваше кога највеќе требаше

И уште боли. Некогаш се прашувам дали воопшто и ќе доживеам уште еден пехар за наш тим или репрезентација во ракомет. Како да сме заглавени во таа листа од 4 до 10 место и никако и никако да ја пробиеме. Тим од соништата да имаме, незнам каква хемија во тимот, да изгинат дечките на терен, салата да се запали се е џабе. Кад нече нече.

Важно доживеав пресврт како од филм. Тоа е ракометот најубавата игра на светот за 10 минути може светот наопаку да ти се сруши, Дојчланд мафија со тим од Скандинавија беа како муви без глави, тотално деорентирани, да ти е милина да гледаш.

Останува само надеж. А надежта е следниот викенд. И таму ако пукне ќе се префрлиме на наредна сеозна и наредна и наредна. Битно е да има наредна да нема паузи. Пехарот ќе си дојде кај нас, кад тад, не за друго мислам дека ние најмногу го сакаме од цела Европа нив не им е интересен веќе.

Каква сезона, благодарам за се што направивте годинава.

За ова се живее, ова го чекам од дете и едвај чекам да отидам во Борис. Атмосферата знам дека ќе биде магична, со Хамбург многу криво ми беше што не ги пуштија Комити, погледот на Дибиров кон трибината цел живот ќе го памтам ама денес е денот за историја. Имаме играчи, имаме тренер имаме се и треба да го искористиме. Сезонава во ЛШ дома ги тепавме само Минск и Тун вчера кога ми текна срце ме стегна искрено али денес верувам дека ќе тепаме, ќе поминеме понатаму и момците ќе се борат до крај. Моментите против Барселона и ПСЖ кога се вративме од 6 разлика на трибина беше страшно, денес не барам да се вратиме за нерешено барам да тепаме со 6. :D

Се читаме ако преживееме.
Гад.

Само нас ни се случува ова и на никој друг, последните 10 минути не можев да се соземам и раце и нозе ми се тресеа. Секогаш истата судбина, знам дека ќе речете сте слушнале судиите се криви али Германците беа лути од тоа што го тепавме Хамбург и пратија тенк ама произведен во Шпанија. Не знам колку можеше да се примети ама во второ полувреме зошто бев на Блок 6 секој фаул над Карачиќ беше проследен како судијата доаѓа му вика немој да глумиш тебе ќе те исклучам не нив, секој фаул над него ова се случуваше. Не знам како може тоа секој фаул да му го викаа, Душебаев исто го утепаа во воздух го буткаа овој се крши ни фаул ни ништо. Али кога го извадија Чипурин па и пеналот на крај кога можеше да свирне пробивање чисто тоа... Не заслужија да одат понатаму Фленсбург едноставно не заслужија уште во Германија кога ќе ја видев публикана со рачињана ко со блага ретардација плескање едно исто цело време да си играч да ти дојде со топка да ги погодиш а и од вчера со онаков пад во Final 4...И на крај кога тргнаа да слават кога го гушнаа Лазаров среќа е смирен да беше некој друг ќе ги утепаше...

Без разлика на се оваа сезона покажавме што знаеме и кај се игра најдобар ракомет во свет, тоа е Македонија дефинитивно. Раул е неверојатен тренер и поголемо засилување од било кој играч кој е донесен или ќе се донесе. Еден играч мора да остане во Вардар а знам дека ќе остане до 2016 - та ќе му биде продолжен договорот мислам.

1511226_447696291999837_4945043754480620633_n.jpg

Он го врати тимот во игра со Раул, неверојатен играч, остави срце на терен играше магично. Какви проигрувања и борба пружи, на крај едноставно падна и толку беше немаше сила за ништо повеќе. Не ме интересира кој ќе дојде дали Карабатиќ, Рутенка, Лазаров, Хансен било кој ама Прибак мора да остане во Вардар.

Фала за сите убави мечеви и од следната сезона уште посилни во Лига на Шампиони на чело со Раул и Прибак.

Мечот со Магдебург никогаш не собрав храброст да го гледам одново, овој ќе го проследам пошто во моментите на делириум на ништо не се сеќавам како прејдовме во водство, само знам дека ќе паднеше салата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom