ЧЕкај малце. Не избрзувај да не се заебеш како мене. Јас цело лето ми беа црвени очите. И ни доктор ни антибиотици ништо не ми помагаше, како ѓавол бев. Ама на одмор забележав дека ми е од шампонот што го користам. Престанав да го користам се излечивпочнува да ме фака паникаааааа!!!!
мене почнаа задниве 2 -3 дена да ми се вцрвенуваат очиве, дома на нет на раб исто ...како да си помогнам несто да ме советувате????
освен тоа да се одморам малку ида не блеам у компијутеров толку.....
некој витамини минерали или што и да е
I mene mi se slucuva istoto ama samo so ednoto oko i me cesa, stavav oblogi od caj od kamilica i sega mislam deka e podobro, taka da probaj ne steti:helou:почнува да ме фака паникаааааа!!!!
мене почнаа задниве 2 -3 дена да ми се вцрвенуваат очиве, дома на нет на раб исто ...како да си помогнам несто да ме советувате????
Ај размисли малце женско си...пробај да живееш без шминка на очи некое време, провери се на очно да не имаш преголем очен притисок....али ја сугерирам да прекинеш со ставање шминкапочнува да ме фака паникаааааа!!!!
извади крвна слика, провери да не си анемичен, анемијата често знае да предизвика поспаност.Јас го имам следниов проблем:
Спијам просечно, но многу ми спие. Постојано сум поспан, ништо не ми помага да се расонам. Имам хронична ненаспаност. Ватс д проблем?
Кажи.Има некој лекар на форумов или што студира медицина? Имам голем проблем ама срам ми е овде да кажам, нека ми пише некој доктор овде пп или на мсн да ме адира да се исповедам. Многу е важно!!!!!!!!