Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би ги жртвувал змејовите ако тоа би значело повеќе CGI за прикажување на градовите од истокот, замоците, Behind the Wall итн... Не можеш да не уживаш во вакви кадри:

68gfvr.jpg

каков лик и глума:

:cuc:

Исто и Nikolaj Coster-Waldau продолжува да растура со глумата.

-The people love their king. They know keeps them fed.
Jaime: Margaery Tyrell, I've heard. :pos:
Joffrey: By my leave! They know I saved the city. They know I won the war.
Jaime: The war is not won. :vozbud:

Ах колку ми фалеше серијава. :love:

Game of Thrones S04E01 1080i HDTV MPEG2 DD5 1-CtrlHD
Прекрасно изгледа на мојот CRT Quart 82..кристали еј не го мењам за ништо.

3x1 имаше подобар опенинг!

Чипсот ни остана нам, неќевме да шушкаме за да слушаме! Принцот развали поштено. Dat anticipation!
Џејми си го сакам ко лик. <3 No homo.
Mи фалеше littlefinger, varis.. но Тајвин и Олена се ебено добри замени.
Дарио ме нервира во све, од стариот глумец, до новиот, до името, до позицијата, до ликот..
Змејчињата беа епик напраени, спуштање капа, ама одамна не се палиме на cgi. Кога станува збор за серијата.
Добар опенинг. Биче жустро.

Game of Thrones S04E01 1080i HDTV MPEG2 DD5 1-CtrlHD
Прекрасно изгледа на мојот CRT Quart 82..кристали еј не го мењам за ништо.

Што е ова? Јас ова на 40 го гледав ама вторпат без превод. :D Неможев да му залепам превод и ја гледавме 1.5гб снимката.
И не секогаш на време искачаат овие формати, мада за архивирање се.. :drk:

Чекам Олена и Тајвин да влезат во заебан дијалог (втор дел) :D
НИКОЈ не збори така со Тајвин како што збори Олена.

Мислам дека The Wall ќе падне , многу се удружени бандите од зад зидот... нема шанси да се одбранат. Прашањето е што потоа.. ќе продужат на југ кон Кингслендинг?

На секои десет минути ми текнува на сцената кога Оберин го зари бодежот во зглобот на ланистеровиот војник и веднаш ми се вкочануваат и двете дланки.

На секои десет минути ми текнува на сцената кога Оберин го зари бодежот во зглобот на ланистеровиот војник и веднаш ми се вкочануваат и двете дланки.
tumblr_n3n402TEAY1qgwn27o3_250.gif

Better?

Ако може некако змајовите да ги има без Калиси која од епизода во епизода ми станува се поантипатична
Добар лик беше овој Оберин додека не му ја опипа мршата на оној од курварникот

едит. фала @Божино , срце си .

Кога сме кај курвите, Серсеј ке ја среди несудената снаа во оваа епизода?

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

многу идиотски ова со Дарио што е нов глумец, подобро да смислиле како да го убијат без да прикажат

многу идиотски ова со Дарио што е нов глумец, подобро да смислиле како да го убијат без да прикажат
глупо ќе е така :) треба да ги потпишуваат на договори да не смеат да ја кикнат серијава за друга. Грегор три пати го сменија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom