Game of Thrones

Ф

Фил Ајви

Гостин
можда е клучен
па да знам размислив за тоа ама не сакав да пишам да не се излета некој паметен ама според мене подобро да се модифицира приказната и се што е поврзано главно со него да се сведе на друг лик отколку вака "еј здраво Дарио како е, не приметив ни една клиника за пластична операција по патот" :facepalm:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
На мене и претходниот и овој ми се срање, едноставно не се Дарио ни двајцата.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
neznam so se zamarate so dario glumecot ja ne ni primetuvam od so mi e dosaden toj del samo Jorah vredi od tamu.............

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.613
Поени од реакции
13.322
Мене само ме нервира тоа билдањето на секс тензија меѓу Даахаааарио и Калиси, кога е очигледно дека ќе се бенгнат. Бај д веј, I am Ser Hristrey Targaryen, The Kingslayer. Да му даев на Раде да ми го смисли, поарно ќе го напраеше.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
глупо ќе е така :) треба да ги потпишуваат на договори да не смеат да ја кикнат серијава за друга. Грегор три пати го сменија.
Грегор за три сезони имаше минутажа колку Дарио за три епизоди. Без разлика колку и важност да има во приказната, во серијата е лик за статист. Освен кога го ругаше Тајвин во Харенхол, не памтам во друга сцена да отворил уста. Затоа и не е толко страшно што сезонава ќе го игра пак нов глумец.

Ама Дарио е каде каде поголема фаца. Башка (можеби) станува интерес на еден од најглавните ликови - Денерис. А 90% од жените што ги знам кои гледаат ГоТ навиваат за Денерис. Тоа што го сменија ми е единствена замерка засега. А таман го бев сварил претходниот до финалето на трета сезона. :unsure:

Инаку, ова генераторот ептен тапа:

Khal Dimitdor Baratheon
The Kingslayer

Баратеон што се нашол меѓу Дотраки, станал кал, се вратил во Вестерос и го убил кралот.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Hi guys, I`m Lord Borcheen Tyrell.

Ми ја погоди фамилијата не викам не...

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Prince Andrerah Stark from the house of Kochani.. Ok, its not a house.

Мртов сум ваљда, ако не сум, ќе бидам. А? Arya! Save me sister!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
Генераторов нема веза, требале барем да го средат да не искачаат: Khal (името) Stark - Mother of Dragons. :pos:

На мене и претходниот и овој ми се срање, едноставно не се Дарио ни двајцата.
Се слагам:

Еден е Дарио!

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.755
Поени од реакции
12.918
Pyromancer Aleksrah Frey - The Young Wolf.... No,...just...just..NO!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom