Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И шо прекинуваш, ПРЕЖИВЕА?!?!Абе сега ми текна, онаму на оградана кај што правеа муабет Бриен и Џејми, на исто место пред 7 години еден другар од пливање го прскав со вода, му се лошеше![]()

Абе сега ми текна, онаму на оградана кај што правеа муабет Бриен и Џејми, на исто место пред 7 години еден другар од пливање го прскав со вода, му се лошеше![]()

Абе сега ми текна, онаму на оградана кај што правеа муабет Бриен и Џејми, на исто место пред 7 години еден другар од пливање го прскав со вода, му се лошеше![]()

Грешка си, и Џејми има душа, сепак има спасено 500.000 луге, популацијата на Кингс Лендинг.Dve stvari me kopkaat najveke u momentov: so ke bide so Tyrion, zaso se gleda deka e edini Lanister koj ima dusa.
абе ме средивтеИ шо прекинуваш, ПРЕЖИВЕА?!?!![]()
таман работа, само не се сите навикнати на одење со автобуси на долги релации
не ми ни текна мене вечерва бевме излезени и ме потсети. А шумата кај што ја дадоа Санса пред да се сретне со Донтос не е во близина на Годсвуд делот, зошто одоколу таму карпи имаше, нигде во близина такви дрвја. Колку имаат скитано само за сцена да се сними тоа е