Game of Thrones

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Мејси Вилијамс продолжува да брилјира.

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Dve stvari me kopkaat najveke u momentov: so ke bide so Tyrion, zaso se gleda deka e edini Lanister koj ima dusa. Drugata stvar so mi e cak i pointeresna e so Wildings. Celo vreme ima nekoi novi ludi likovi, a toa e jako. Tie site se pod komanda na Mance , a site megu sebe ne se trpat. Ke bide jako ako uspeat da go projdat zidot i da napadnat nadole :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе сега ми текна, онаму на оградана кај што правеа муабет Бриен и Џејми, на исто место пред 7 години еден другар од пливање го прскав со вода, му се лошеше :pos:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.613
Поени од реакции
13.322
Абе сега ми текна, онаму на оградана кај што правеа муабет Бриен и Џејми, на исто место пред 7 години еден другар од пливање го прскав со вода, му се лошеше :pos:
И шо прекинуваш, ПРЕЖИВЕА?!?! :mad:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Сте биле во King's Landing, my lady? ;)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Нема прскање... ќе го прашаш дали треба да го носиш. :sneaky:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
The Wall нема да издржи многу по мое мислење. Калиси веќе досадна стана. Змејот ќе ја изедеше за малку... :pos:
Капетан Кук веќе ми стана омилен. :cool:
Новиот принц ѕвер е. Само фали уште да му влезе на дедото и да го закоља. А ова детиштево од крал ме нервира уште од претходната сезона. Нека го убијат веќе еднаш.

Ај нека каже Обама спојлер од наредните епизоди. :D

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Dve stvari me kopkaat najveke u momentov: so ke bide so Tyrion, zaso se gleda deka e edini Lanister koj ima dusa.
Грешка си, и Џејми има душа, сепак има спасено 500.000 луге, популацијата на Кингс Лендинг.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И шо прекинуваш, ПРЕЖИВЕА?!?! :mad:
абе ме средивте :D таман работа, само не се сите навикнати на одење со автобуси на долги релации :D не ми ни текна мене вечерва бевме излезени и ме потсети. А шумата кај што ја дадоа Санса пред да се сретне со Донтос не е во близина на Годсвуд делот, зошто одоколу таму карпи имаше, нигде во близина такви дрвја. Колку имаат скитано само за сцена да се сними тоа е :cuc:

монденски е Дубровник, баш сеа читав дека туризмот им нараснал за 28% откако почнала да се снима серијава таму. Летоска исто бев кога се снимаше серијава ама немав среќа да налетам на никого, затворени беа некои делови од градот, but on the other hand еден налетал на Лина Хиди и детето нејзино, барале место за да јадат :D

п. с. После првава епизода, мој совет ви е да не ги гледате трејлерите пак, многу работи ќе ви се одмотаат. Избегнувајте ги.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дојдов да пишам за Lommy, и глеам тоа било првата работа што сте ја пишале у темава за епизодава :D

What the fuck's a Lommy? :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom