Пост на кој сте се изнасмеале

123.jpg

Менко мангупот strikes again

У темата добивка

За 20 денари немав уплатено кој ти знае од кога, и сега гледам ова спортлифе шо даваат бонус на 9+ натпревари минимум 1.5 коеф па си викам дај да пробам може и ќе биде нешто.
Прегледај го приврзокот 88701 Прегледај го приврзокот 88702

Сликиве рак даваат.

So motorola gi slikal :facepalm:

Брат, да сликаше со морков подобро ќе излезеа :D

не сум ги фатил на дело, али сигурен сум дека мајка ми сака да се ебе :P
И одговор на ова :
Ummm, ај пиши ми по ПП ако сакаш да те прашам нешто...

секогаш кога и да ги фатев на дело,им го покривав газо да не настинат и тивко ќе си излезев.

Епа вака драги мои беше петок и си се спремам ја за искачање фала богу им викам на моите еј абе не ме чекајте ја одам на диско демек ќе се приберам касно(пошо нели мајка ко мајка досадна седи и чека). И искочив со искочив ја околу 9:30 беше и у кафич прво, шо ќе праиме, кај ќе идеме, почнаа сите да киснат и ај по дома и си кинисав ја накај домче пешки си купив сончоглед за 100че пуна кеса, и идам дома влагам гледам нишо не свети нема никој и по навика влагам у сите соби, да бидам дали има некој и оп у спална ко разбојник и и викам на мајками ајде мајка стануј на сончоглед и у тој момент палам светло и има што да видам мајка над татко :pos::pos::pos: рипаат они се кријат, а јас затварам врата и бегам на тераса значи сончогледот ко машинка го мелам си викам кај ова можеше мене да ми се деси никад у живот не сум се засрамил повеќе, а верувам и дека нема да се засрамам и таков седам и само чекам да дојде некој и да добијам срцев удар на место, или да скокам од тераса. И дојде татко ми нели малце нервозен ко мушко на мушко, ме опомени следен пат да гледам кај влагам и ако влагам прво да тропнам. Мислиш влегов после у спална наредни 3-4 месеци? НЕЕЕЕЕ имам трауми, сеа и куќава да гори, не влагам...:facepalm:

:pos:Моите не ама ми текна на една многу јака случка. Како мали со другар ми бевме ептен како браќа и кога се викавме за на фудбал бидеејќи бевме комшии секогаш немаше ниту тропање, ниту ѕвонење на врата. Едноставно влагаш му одиш во соба и му викаш ајде одиме зимај топката. И јас еден ден така лагано си влегувам кај него и вратата од неговата соба затворена што ми падна чудно ама ја по мое без тропање си ја отворив и влегов и се виде што се виде, татко му и мајка му под бел чаршаф правив си мераклиску :pos: Јас дека бев мал не ни знаев што е тоа они се пикнаа под чаршав и јас им викам:
-Дома ли е Игор?
Не е, отиде на село.
-А кога ќе се врати?
Во петок.
-Ааа добро, а фудбалот кај му стои да го земам?
И така си ги замуабетив едно 10 минути па си отидов :X3:

Сега кога ја читам темата ми текна, кога имав не повеќе од 13 - 14 години, значи уште основно училиште . Еден многу добар другар од одделние, во тоа време многу дружевме и бевме блиски ми кажа во доверба дека ги начекал неговите како се шибаат у гз . :pos::pos::pos: Можам да замислам која сцена му било тоа, штом дури видел во која дупка е . :vozbud::vozbud::vozbud:

Моите 3 - 4 пати ги имав видено во живот како се ораат, и тоа се на враќање од надвор 12 1 саат по полноќ и секогаш , буквално секогаш ги наоѓав во doggy, тоа беа моите (16-17 години). Се си мислам да беше жив стариот уште ќе ја работеше мама, а богами, и кога го правеа тоа го правеа со страст, иако и двајцата имаа по 50-тина год.:) Еднаш дури ми текнува, влегов дома, они уште се пердашеа и сабајлето и викам на мајка ми абе шо викаше толку синоќа (демек не сум видел од тераса) и ми вика, абе татко ти ме масираше кичмата пак почна да ме боли нешто од ладново :D

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Тема : Како да се започне разговор на кајгана ?

Се е ова хаос,анархии,филозофи,ставрогрини лудница.:pos:
Се криеше и си дошол тука да кажеш на сите браво еве ти лајкче :icon_mrgr: се гледа колкав полтрон си на твојот шеф а богами и газдата твој

^ Јака муда е ова со лајковите на фб. Истото важи и за Вардар, па и уште Ви Благодариме, дегени живи. Нека дојдат клубовите на тешки маки, не знам како му доаѓа у проценти, ама ни 500 души од лајкувачите нема да стапнат у сала.

Ау се превртев, жими се :)
Ова со процентиве, небитно :pos::pos:

Се криеше и си дошол тука да кажеш на сите браво еве ти лајкче :icon_mrgr: се гледа колкав полтрон си на твојот шеф а богами и газдата твој

Остај, кај шеф па и газда..

Пупенка.Таа пред мене јас позади ја ресетирам лозинката ;):icon_lol:

После ке падне склопката во дестрибуција кога ке ја фатиш и залепиш за зид ;) .Ке и го кутнеш Windows-ot па ке ја форматираш и после Update Windows 8 и немаш гајле;). НАПОМЕНА: Форматирај ја момичката на недела дена за да не дојде до вирус па така да треба да ја форматираш грубо.(y)[DOUBLEPOST=1396896498][/DOUBLEPOST]Мене ме пали Sony момиче по можност плавко во минич некое малечко-ситно до 1,50 високо (и максимум од 22 до 33 години не повеке )за да можам да го форматирам секој ден ;).

Лошо те форматирал.Ххехехехехех

Глеј само при секое форматирање рамот да не и биде оптеретен ке ти падне цд то на пола инсталација, или у најлош случај да ти одкаже твоето напојување па да си оди она кај комшијата.Хехехехее

I znaes li servisno meni? Kako da i flezes vo Biosot da ja formatiras? hehehheheehehh
Kako da go formatiras posebno C posebno D i dali imas firmware?

Форматирај ја момата од време на време буцај USB-TO и Uploadiraj мораш бар еднаш неделно да си ја форматираш момата.Ќе почне да исфрла грешка Е5-фали фреон ке треба да вадиш компресорот и да ја полниш сo фреон,а ако тоа се зачести да и се заарни на секој саат ке ти јавуе грешка Е5 тогаш бегај од неја таа е нифоманка.:)

Тоа се вика Апдејт совтвер ;).Тоа е и ние не сме ништо поарни мора да има апдејтување со момичките инаку маф ни е работата.;):) малку да се насмееме не мислам ништо лошо.

.море ако мене ми се падне има ушите да и пукаат како на пукан зајак има да и ги воспалам ушите има да и ги направам ко на слинчето дамбо.ке ја мавам по уши додека не падне и напојувањето,цел виндоус ке и падне ке ја ресетирам и ке и ставам нов виндоус виста
може да се чачне и у биосот малку и после 9месеци имаш вирус кој секој ден у 5сабајле ке треба да го храниш иначе цел комшилук ке го разбуди.ххаххаахах

Дечково е опседнат со ресетирање лозинки, апдејтување и форматирање, ама изглеа го утнува подфорумот пошо мислењава му се во Љубов и секс.

Дечково е опседнат со ресетирање лозинки, апдејтување и форматирање, ама изглеа го утнува подфорумот пошо мислењава му се во Љубов и секс.
можам да замислам како му е испрскана тастатурата... јас од него УСБ не би зел на користење....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom