Родителите фатени на дело

• Креатор на темата Креатор на темата nataly92
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 март 2014
Мислења
12
Поени од реакции
0
Дали ви се случило да ги фатите родителите додека водат љубов?Во која ситуација, поза и сл.:pos:
Како сте се чувствувале, како сте изреагирале во моментот, а како родителите?

не и недај боже .

clint-eastwood-cannot-unsee-what-has-been-seen-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-174.gif

хахахахахахахахха никогаш...

Не, никогаш . :D Сега доколку би ги фатил, би се прснал од смеење и би си продолжил најнормално, мислам големи сме . А тие веројатно би пропаднале од срам . :)

Ummm, ај пиши ми по ПП ако сакаш да те прашам нешто...
прашај тука, нема што да кријам. знам дека мојата реченица изгледа многу грубо, но обожавам да ја спомнувам водискусија со некој кој изиграва “невин“.:eek:

Ја имам слушнато мајка ми еднаш со дечкото кога се прибрав дома од искачање. Очигледно премногу бев тивка. Па се вратив и ја треснав вратата за да слушне дека дојдов :pos:
Иначе сега кога ќе размислам, требаше да си почекам надвор некое време. Ги прекинав. Тапа сум.:noze:

Ги немам фатено она на лице место успешно си се кријат а и недаај боже,ќе пропаднам во срам. Ноо двапати иам видено кондоми.
Првиот пат се испотресив, мала без 11 дали имав али знаев за шо се користат, и коа ги видов бев во смисла:Моиве го прават ова,готова да заплачам.? Ау бљак и срам ми беше од нив после.Али тато беше крив за ова првото, што мајка бараше да ми вика да сум барала некои документи под спална, коа знае што се крие таму :Р
И второ во корпа за ѓубре.Имаше само две три хартии фрлено и под нив плаво кутивче.И јас љубопитство левел про, го извадив тоа и оп плаво спортекс.И ајде, си се изнасмеав и го фрлив.И на излегување мајка ми ми прави, шо се смееш ле,мислам дека сети шо е?И си поќутив нормално:pos:
Иначе другарка ми редовно се исповедува дека нонстоп ги слушала нејзините и неможела ниту до тоалет да оди ради нив.Иако јас да бев на нејзино место да инат би ги прекинувала, и без потреба би излегувала од соба, да бе, па ми е гајле.И по наш совет, да им се лути и да не им прави муабет ради тоа шо не знаат да се контролираат, тие прекинале, уствари се стишиле де :D

Последно уредено:
секогаш кога и да ги фатев на дело,им го покривав газо да не настинат и тивко ќе си излезев.

Епа вака драги мои беше петок и си се спремам ја за искачање фала богу им викам на моите еј абе не ме чекајте ја одам на диско демек ќе се приберам касно(пошо нели мајка ко мајка досадна седи и чека). И искочив со искочив ја околу 9:30 беше и у кафич прво, шо ќе праиме, кај ќе идеме, почнаа сите да киснат и ај по дома и си кинисав ја накај домче пешки си купив сончоглед за 100че пуна кеса, и идам дома влагам гледам нишо не свети нема никој и по навика влагам у сите соби, да бидам дали има некој и оп у спална ко разбојник и и викам на мајками ајде мајка стануј на сончоглед и у тој момент палам светло и има што да видам мајка над татко :pos::pos::pos: рипаат они се кријат, а јас затварам врата и бегам на тераса значи сончогледот ко машинка го мелам си викам кај ова можеше мене да ми се деси никад у живот не сум се засрамил повеќе, а верувам и дека нема да се засрамам и таков седам и само чекам да дојде некој и да добијам срцев удар на место, или да скокам од тераса. И дојде татко ми нели малце нервозен ко мушко на мушко, ме опомени следен пат да гледам кај влагам и ако влагам прво да тропнам. Мислиш влегов после у спална наредни 3-4 месеци? НЕЕЕЕЕ имам трауми, сеа и куќава да гори, не влагам...:facepalm:

:pos:Моите не ама ми текна на една многу јака случка. Како мали со другар ми бевме ептен како браќа и кога се викавме за на фудбал бидеејќи бевме комшии секогаш немаше ниту тропање, ниту ѕвонење на врата. Едноставно влагаш му одиш во соба и му викаш ајде одиме зимај топката. И јас еден ден така лагано си влегувам кај него и вратата од неговата соба затворена што ми падна чудно ама ја по мое без тропање си ја отворив и влегов и се виде што се виде, татко му и мајка му под бел чаршаф правив си мераклиску :pos: Јас дека бев мал не ни знаев што е тоа они се пикнаа под чаршав и јас им викам:
-Дома ли е Игор?
Не е, отиде на село.
-А кога ќе се врати?
Во петок.
-Ааа добро, а фудбалот кај му стои да го земам?
И така си ги замуабетив едно 10 минути па си отидов :X3:

Сега кога ја читам темата ми текна, кога имав не повеќе од 13 - 14 години, значи уште основно училиште . Еден многу добар другар од одделние, во тоа време многу дружевме и бевме блиски ми кажа во доверба дека ги начекал неговите како се шибаат у гз . :pos::pos::pos: Можам да замислам која сцена му било тоа, штом дури видел во која дупка е . :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom