Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
ѓаолска работаОлук бе....од сите можни работи олук.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ѓаолска работаОлук бе....од сите можни работи олук.
И то шо викаш...нема логика кај металците. Со сатаната нема играчкаѓаолска работа

ако има појак форумски лик од леандра тука да ми титнете, ќе ви се јавам преку Вајбер.Движењето на „кариерата“ на Дарко: Циу циу туп.
Пред да осудите обидете се да разберете.
Тој не е навикнат на дискотеки и кафиќи проследено со крадење на јакни и палта и слично. Кај него в село традиционално се крадело пиперки, домати, бостан онака кога си одиш од нива накај дома ќе му го окупираш бостанот на комшијата и ќе му ги земеш најголемите и најзрелите лубеници. Или сливи по дворови каде секогаш се наоѓа по некој шпиун што вика убрабра на сливатаааа за да слушнат газдите. Во градовите не е така, сето се одвива дискретно и молчешкум- културно, нема ни сливи ни бостан ни пиперки а богами ни убрабра на јакната или новчаникот.
Ќе се навикне, дајте му време.
имаше многу одамна еден пост од чичо лет во кој велиОлук бе....од сите можни работи олук.
имаше многу одамна еден пост од чичо лет во кој вели
„металците с комунисти зш го пљукаат Господ и маваат со камења по него, а хипиците се јеховини сведоци“
ден денес го паметам, крај на програмата

Ако збориш за тој после мостот од кај тој ич не иди да зимаш се рекламира и на реклама 5 ....Катастрофа точаци и плус цените му се дигнати ко кур на лиса анн
Сите вие што носите леќи ако при секое вадење на истите дома не им викате на вашите "Извинете ама повеќе не можам да ве гледам со исти очи" пропуштате голема прилика.

Прекрасна идеа!
Да со сигурност, иако тоа би го оставил на мојата сопруга да го направи/изработи се разбира јас би помогнал околу обработката на материјалот. Ние мажите некако ни на крајот од паметот не ни паѓаат вакви или слични идеи додека вие женските си ј носите таа посебна емоција.
Дали вие или вашиот дечко/сопруг ја има направено вашата кутија ?
Морам да напоменам дека за жал ретко с среќаваат волку инвентивни девојки како што сте вие, сигурен сум дека сте прекрасна мајка ако сеуште не сте ви посакувам што побрзо да станете. Волку женственост одамна немам видено на едно место, што би се рекло печени сте за мајка .
БРАВО.
Ми скисна веќе да ме ебават сеа и од Гранада ли да дишаме , кој ќе го трпи тој сабајле у продавницата тврдокорен навивач на Реал , ми се одмили и леб и јајца да купувам кога ќе се зберат како соколи и како само мене да ме чекат ебате тоа.
Утре накај 14.00 сите по едно дијазепамче зошто пак ми смрди дека нема да е на арно утакмицата.
Зарем уште ти се потребни дијазепами, не ти се навикнал до сега организмот

IIt was an honest mistakeHumulus за идејата на Sky за Кутија на спомени! ПЛАЧАМ!

Да бидам искрен сеуште со недоверба гледам на изјавата дека членот е машко, тоа ми е просто неверојатно не дека е и невозможно.![]()
Абе баба ти ја имаш снимано кај со грчи во ниедно време