Кои ви се омилени пози за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата dinosaurus
  • Време на започнување Време на започнување
камо да је СУТРА :P
само тренинг, се’ е можно

И овие се добри
sex-position-playbook-1.jpeg
sex-position-playbook.jpeg

Kolku zavisi od devojkata ovaaa samo! Pocesto praktikuvana mi bese, ne e so site dobra! :D

Мене не ми е често практикувана ама ја спремам за кандидат за Оскар :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Седечка поза, со половиот орган во рака. :)

Секоја поза во која она има само малце контрола врз брзината на пенетрацијата. Не ми игра којзнае колку улога позата , побитно ми е да ја гледам какви фацки прави и од тоа ми зависи многу пати и попаленоста и интензивноста на сексот и оргазмот. Кога ќе и ги видам затворени очињата и 3-4 капки пот по вратчето свршувам во моментот.

И догистајл да , обожавам кога можам да и ја гледам косата фатена во репче и како и потскокнува. :icon_lol:

Се’ што подразбира пенетрација ;) Сексот е убав кога и двајцата сакаат и... кога ќе се препуштиш сите пози се можни. Сепак, кучешка и 69 нај нај :)

Пупенка.Таа пред мене јас позади ја ресетирам лозинката ;):icon_lol:

Picture 1659.jpg Picture 1660.jpg Picture 1661.jpgтркале бале,ништо без ова,е кој е6 а кој е9,прашање е сега.

Poza nekoja lesna ko boza slatka ko tulumba, a bogata kako sampita, 69 ne sekogas i netipicna 69, razigrana poveke, slatka mala perverzija mi e koga imam preglednost na penetracijata a neznoto zensko race se dopira po crnoto triagolnice

Си најдов маш кој ќе може да ми ја реализира омилената секс поза! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom