Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Ги прочитав сите 22 страни, и сеуште не сваќам каква врска има насловот со пишуваново на темава...:unsure:

1.png

2.png

E ај да резимирамо

Никола навидум кулутран и поштен форумљаш, мирно асално дете, роден револуционерну девеес прву у МКДонију сфакодневно читајки безобразни и сексиљави постови и дискусие, понапали се да освои девојче што га восхитило сс некој паметан коментар.Он е глумац а и живи карши театро у Карпош и знае како да не изигра сс трик прашање демек чек дис аут а устфари чиста реалност, блефира не дека тепа сеир за финте кои палиф за запознавање, а он устфари капка озбиљан сака да сфрти некоју шему по пепе, да запознае да плесне или да кресне.Туја падаф тешки финте,кумуњарски муабети, мерење на муда, обем на муде, димензија на цефку, колко ву е фи, такодаље и такодаље.Туја су искусни форумљаши да помагаф, овија нови финте да продааф, Рики фрља историски ч'л'ми а у позадину ечи српско,он дава предлог да се почне на историску базу,вика дека тој ги пали како што Цезар гу запалија Клеопатру,aма туј се убацуе Пепси и форумљашка кока кола му реплицира,па Менко му се убацуе на Лет тројку,па туј се донаса закључак дека кур у дунде се ставља а не у пепе,па туј се рецитира кој е поинтересан, а кој не....
Сфе е лаф хепинес док не се појави CF/LS/S (брат како си га памтиш никнејм:ROFLMAO:) како беќар на тој девојче за кое наводно Никола ни збореше.Заплет невиден, мрсан гадан заплет, тече зној од чело, мирише на четири јајца и сто грама месо.Он ву се пуштаја,а беќар ву му враќаја, ти си грд, не не сам жими мајка иам фејсбук, не не грд си не ме интересира, ама не сам ја на слику, али нема везе....

Сфе на сфе интересна статија за у форумљашки весник, љубовна афера, хипотенуза на кфадрат врз корен од групњак со црнокрак триаголник.Ниџо е а митинг, мвр владе вика дека е такој

Последно уредено од модератор:
Ме мрзеше да ги читам сите страници и ми рекоа дека што и да пишам на темава ќе биде он топик.
Абе краставициве пак поскапеле маму им...

Ме мрзеше да ги читам сите страници и ми рекоа дека што и да пишам на темава ќе биде он топик.
Абе краставициве пак поскапеле маму им...

Празници се ближат... :D

Ова да се номинира за оскар :icon_lol:

Чекајте малце другари ! :D Имаме апдејт од ситуацијава. И пишав на момава само "Hi"

И еве го повратниот одговор
60198-1396473563.png

Кажувајте сега чаре и давајте памет што да правиме , понатаму со разговорот . :pos:
Пиши и вака:
Можеби не сум Бред Пит, ама да се разбереме, ни ти не си Анџелина Џоли. Си одговараме де.

Sent from my ST21i using Tapatalk

Пиши и вака:
Можеби не сум Бред Пит, ама да се разбереме, ни ти не си Анџелина Џоли. Си одговараме де.

Sent from my ST21i using Tapatalk
Можда ја немам јахту али ниси ни ти Северина...побалкански е ова :)

Заебанции настрана, преместете ја темава во некој посериозен подфорум и давајте совети. Има членови на кои навистина им е потребна помош. Ене го еден ми се напна преку пп, а не знам како да му поможам.

Или мојш да и кажиш дека според критериумите на универзитетот за астрономија во Шангај утврдиле дека двеичетрнајста е преодна година и дека ви е судено да сте заедно. Побарј и адреса и напиши и идеографско писмо и стави два лисја од ружа. (Ружа комшикава далдиса негде, мажотје цел ден ја барат кизнај шо прај). Писмото не по поштар, земи некој гулаб ама некој посаглам, не да зејш некој шо годе скљафтен целиот е после то истренирај го и пушти го со него, првин провери го дан имат птичји грип зш ќе и се посериш на работава ак имат. Како втор план ама првиов ќе успејт, ти прати гледај шо пишит, шо гледат, шо слушат ако коментират во тема Карадај одма пушти брк ко него или коса ко Ќерима од Асимче сите ними ги сакет, одма кажи и дека си ко ними гарант ќе те засакат. Аку ја гледат Фатмаѓул, сигурно гледат и латински серии запиши се на шпански, научи да свириш гитара и оди на часови салса и компонирај некоја нумера и напраи серенада под пенџере ќе ја освојш а таа сигурно ќе си речит "Можит е грд ама е мултиталентиран":ROFLMAO:. Море не чекај стој, за да не се мачиш пиши и, прашај ја Како да исчистиш запечено тавче?
Ако во скоро време не ти одговорит значит незнајт, бегај од нејзе не е за тебе сигурно е некоја пачавра или растури куќа.
:D[DOUBLEPOST=1396807063][/DOUBLEPOST]
ke i kazes na devojkata deka drugarski ja gledas.
Курац то незанима, јер знаш?

Више тешко ми е да пратам што се дешава...
Јас последниве три-четири страни од прееска ги препрочитувам и ништо не ми е јасно...:pos:ХАОС! :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom