Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и никад нема да сфатиш ради тие што не кажуваатГи прочитав сите 22 страни, и сеуште не сваќам каква врска има насловот со пишуваново на темава...![]()
) како беќар на тој девојче за кое наводно Никола ни збореше.Заплет невиден, мрсан гадан заплет, тече зној од чело, мирише на четири јајца и сто грама месо.Он ву се пуштаја,а беќар ву му враќаја, ти си грд, не не сам жими мајка иам фејсбук, не не грд си не ме интересира, ама не сам ја на слику, али нема везе....Ме мрзеше да ги читам сите страници и ми рекоа дека што и да пишам на темава ќе биде он топик.
Абе краставициве пак поскапеле маму им...

Пиши и вака:Чекајте малце другари !Имаме апдејт од ситуацијава. И пишав на момава само "Hi"
И еве го повратниот одговор
![]()
Кажувајте сега чаре и давајте памет што да правиме , понатаму со разговорот .![]()
Можда ја немам јахту али ниси ни ти Северина...побалкански е оваПиши и вака:
Можеби не сум Бред Пит, ама да се разбереме, ни ти не си Анџелина Џоли. Си одговараме де.
Sent from my ST21i using Tapatalk

. Море не чекај стој, за да не се мачиш пиши и, прашај ја Како да исчистиш запечено тавче?
[DOUBLEPOST=1396807063][/DOUBLEPOST]
Курац то незанима, јер знаш?ke i kazes na devojkata deka drugarski ja gledas.
Јас последниве три-четири страни од прееска ги препрочитувам и ништо не ми е јасно...Више тешко ми е да пратам што се дешава...
ХАОС!