Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Демек така поголеми и се шансите миксер да освои ?
Знае дека wot и го има меракот, и да не се слече три миксера ги добива.

Демек така поголеми и се шансите миксер да освои ?

2rqg1u9.jpg

Линкови со стрим ќе се најдат ама снимкана ќе биде како да е снимано со абакус.
Утре со кафето за расонување, абе милина.
Тоа е моментот. Утре наспан, свеж, си седнувам на 1080p во темна соба, исклучен телефонот и уживам.

Порано од нестрпливост чекав торент по емитувањето и ја гледав, но видов дека кога ја гледам епизодата во 5-6 саат сум право зомби. Ништо не регистрирам од дијалозите и сценографијата, ниту пак се сеќавам што сум гледал.

На 10 месеци чекање пола ден не ми прави разлика. Како и да е, конечно ја дочекавме!

П.С. Без разлика на тоа што пишав се разбира дека ќе останам до касно и ќе ја проследам еуфоријата и спојлерите на премиерата по интернетов. :)

Линк некој да споделите за гледање ако не заспијам (а нема?)

нека прати некој хуман торент по пп[DOUBLEPOST=1396837398][/DOUBLEPOST]го турија на замунда :гик:

Последно уредено:
Не ќе биде лошо темава да се затвори дур не ја изгледаат сите епизодaта :D

Добра воведна,
сите очекувавме Џејми да е оладен во врска со Серсеи, испадна обратното, the cunt. Интересно е шо дури во 4 сезона по кој знае колку време почнуваме да гледаме дијалози меѓу Тајвин и Џејми, Џејми и Тирион, па и Џејми и Серсеи. Почетната сцена со топењето на Ice :place: Денерис досадна ко и увек, guess what, нов град впустини со робови. Ја мислам дека ќе ги ослободи но со малку препреки и борба, вие што мислите? Иначе гледајте ја во 720p, многу менува. :P
п.с Она дебелоно уште да ја рејпнеше Санса фалеше, се си мислев натаму оди. :facepalm:
п.п.с Наредната епизода се вика The Lion and The Rose. Во 1 сезона во епизодата The Wolf and The Lion имаше дуел меѓу Џејми и Нед. Кхххм...

Последно уредено:
DA NI E ZIV I HELTI TRAJCETA LANISTEROF, IAKO POVEKETO GO ZNAA KAKO TAJVIN NO KLETITE AMERIKANS GO PRISVOJUVAAT ZA SEBE, SE GLEDA DEKA E MAKEDONEC OD FILIPOVATA LOZA, GO IMA MINDOT NA ALEKSANDRETA, NASE DETE LAVOVSKO, A I GRBOT NA LANISTEROF E LAVOT CAR MAKEDONSKI I ZVOTNISKI, DAJ VAKA NEKA GI ZAEBE I GRCISTATA KLETI, DA NI E ZIVA I VECNA MAKEDONIJA POZZ OD MNELBURN

и како и нормално секогаш имале прва јака епизода, треба по саат и пол да ги прават, се осеќав ко епизода од 20 мин да гледам у пм :)[DOUBLEPOST=1396862605][/DOUBLEPOST]
she wants the D :D

Колку работи за цитирање имаше во епизодава, цело сценарио ќе го постириаме тука деновиве.

Подобар почеток не можеа да изберат, the Ice is melting, here come the floods.
Па и Ned кога го прикажаа претходно во потсетувањето. :place:
Болно за Stark фановите, ама совршен почеток на сезоната.

Kit растури во сцената негова, и нормално кога конечно му даваат достојно сценарио за работа. Мислам и најдобар момент ми беше во епизодава тоа, барем до последната сцена. Кој тим се Arya и Sandor човече, која хемија ја имаат. Од криењето во грмушките па до заминувањето со "понито" на Arya. Последниот кадар. :cuc:

Joffrey, кралот, колку и да го мразиш, како comic relief е еден од најдобрите. Го уништи татко му, а баш мислев обратно ќе биде.
"Oh, Uncle, look, someone forgot to write down all your great deeds!" :vozbud:
Кои татко-син односи ги имаат Lannisters...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom