Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.865
- Поени од реакции
- 52.937
Да.Абе, Дарио Нахарис го глуми нов глумец?![]()
Ја изгледав. Сега еве се симна и верзијата на wot од 5.5 гига, па пак ќе ја гледам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.Абе, Дарио Нахарис го глуми нов глумец?![]()
Одлична епизода. Тоа е тој квалитет бе, премногу дешавки за една епизода а пак ти помина многу брзо. Одличен избор за Оберин и се гледа дека ќе биде доста значаен карактер. Супер што во оваа епизода има доста потсетување на минатото, пред дејствијата на серијата. Ајде да не зборам многу, последната сцена беше јака.
П.С. На почетната сцена се направија 2 меча - еден поголем и еден помал. Помалиот за кога? За себе? Или пак Тирион?!
Не сум ја гледал уште првава, али вака од прва рака: тоа детето што им бараше на луѓето на Mountain да го носат, при неговото ранување во нога, кога ја разбија дружината на Јорен составена од NW- регрути.what the fuck is a loomy![]()
Не сум ја гледал уште првава, али вака од прва рака: тоа детето што им бараше на луѓето на Mountain да го носат, при неговото ранување во нога, кога ја разбија дружината на Јорен составена од NW- регрути.