Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Само едно предупредување за оние што откако ќе ја изгледаат епизодава ќе се затрчаат да споделат импресии тука:
Ако прочитам макар најмало спојлерче утре сабајле кога ќе станам, ќе родам сенка и ќе ја пратам сите да ве среди. Така да си знаете.
Поздрав.

De bre..

Така си реков и ја за епизодата со Red Wedding... :unsure:
Само што ја изгледав.
И секој пат кога го доживувам настанот, само расте интензитетот на емоциите, наместо да се намалува. Proper rage.
Ќе се пие кога ќе си го добијат Freys тоа што им следува. Мислам барем едно такво мало задоволство, барем тоа да го добиеме од серијалов. Не е многу.

Само едно предупредување за оние што откако ќе ја изгледаат епизодава ќе се затрчаат да споделат импресии тука:
Ако прочитам макар најмало спојлерче утре сабајле кога ќе станам, ќе родам сенка и ќе ја пратам сите да ве среди. Така да си знаете.
Поздрав.
А зошто да ја отвараш темата кога ќе станеш без да ја изгледаш епизодата...објасни ми ја таа потреба.

Поздрав.
Не ја капирам поентата да влезеш во темава без да ја изгледаш епизодата, али ти си знаеш најдобро.

Сигурно овде утре нема да се пишува за како Калиси се породи со драгоните, туку за новата епизода...

Џинџерке, на своја одговорност си влагаш, ако се чека сите да ја изгледаат ехеее... :) Изгледај ја па влези и сподели импресии, секако дека има народ што ќе ја гледа сабајле во 7, некои во 3, некои дури во 9 вечер после работа. Се надевам сфаќаш :)

Поздрав.

Зашто да се пуштиш на темава ако ја немаш гледано? Ќе гледаш возбуд1 емотикони? :D

Зашто да се пуштиш на темава ако ја немаш гледано?

САКАМ МИКСЕР!

Јас ќе ја гледам утре вечер, најрано шест попладне за жал, работа тоа ти е. Штета што ја даваат у понеделник сабајле, да беше у петок во истиот термин немаше да ми биде проблем уште во пет сабајле да ја изгледам.

Зашто да се пуштиш на темава ако ја немаш гледано?

САКАМ МИКСЕР!

Со кој си дома? Сигурно ли ова ти е првпат? *драган вучич стил*

Ајде, вратете се на хајпот. :)

Сеа бива спојлери? Или да ставаме спојлери у спојлери? Или да нема спојлери?

Сигурни ли се информацииве дека кај 4 ќе испадне првиот торент?Да знам дали да спијам.:cool:

Аман ми скокнавте сите, секако ќе ја изгледам уште одма штом ќе излезе.
Муабетот ми беше во врска со споилерите пошто како што памтам правилото беше првиот ден откако ќе излезе нова епизода да не се споилнува истата (ако не беше тоа правило на еден друг форум :) )

П.С: Зошто да се пуштиш на темава ако ја немаш гледано епизодата? (И ја сакам миксер!)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom