Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не го спомена принцот:

tumblr_n3npr3YigW1s95j2so2_250.gif

Каква мадафакерска глума од актеров, особено сцената 1 на 1 со Тирион и измешаните емоции уз пискав глас (плач, жал) со треперење од желба за одмазда. :cuc:

Новиов што го глуми Дарио ич не ми одговара за улогата (n)
И ја го приметив ова, затоа прашав прееска и се зачудив што го нема стариот глумец (неам појма зошто го нема). Многу подобро делуваше, за таа улога. Барем според мене.

И ја го приметив ова, затоа прашав прееска и се зачудив што го нема стариот глумец (неам појма зошто го нема). Многу подобро делуваше, за таа улога. Барем според мене.
Епа на темава кажаа дека го смениле поради проблеми со дрога или нешто.

Да, а затоа може да глуми во Transporter 4 и тоа главна улога и уште многу други филмови. http://www.imdb.com/name/nm4534098/?ref_=tt_cl_t1

Кујзнае што е фрката точно.
Што и да е, грешка е.
Некако добро го изгради ликот, иако само во последните епизоди се појави. И ете се приметува тоа, бар јас го приметив.

Да, а затоа може да глуми во Transporter 4 и тоа главна улога и уште многу други филмови. http://www.imdb.com/name/nm4534098/?ref_=tt_cl_t1

Кујзнае што е фрката точно.
Па баш поради тоа што глуми во Transporter не е во GoT, најверојатно заклучил дека е подобар избор да глуми во Transporter. :icon_lol:
Повисока плата сигурно. Како и да е мислам дека менувањето на актерот не е одлука на продуцентите или на HBO.

Пошто Калиси ги сака со брада (Дрого, Јорах, Баристан, новиов Даарио) а овој не можел да израсне. За Grey Worm не важи критериумот пошто ионака е without nipples and stuff...

Калиси си продолжува со „Ризик“ играње, дури и копилето станува поинтересен од неа.

Калиси си продолжува со „Ризик“ играње, дури и копилето станува поинтересен од неа.

Копилето одлично одглуми оваа епизода, се гледа се подобрил ептен.

The funny side of GoT

tumblr_n3nrmooRaS1s5jeldo2_250.gif

tumblr_n3nrmooRaS1s5jeldo8_250.gif

:pos:

еден од најјаките ликови ( ова сум го кажал за едно 25 лика досега) :D

tumblr_n3novaO1ST1qmgbv3o4_250.gif

219dhsg.jpg

и секако:

tumblr_n3nhmiw8ke1rp2zn0o1_r1_250.gif

Настрана тоа, епизодава беше една од тие со најдобро сценарио и реплики во историјата на ТВ-сериите. И не, не преувеличувам. Погледнете ја по вторпат и ќе се уверите. :гик:

може некој да постави кратки епизоди т.е. што се случувало у прва, второ и трета сезона (негде 30мин-1 саат) торент или од јутуб... дека неам време пак да ја гледам цела серија

Новиов што го глуми Дарио ич не ми одговара за улогата (n)
Уште летоска кога папараци ги сликнал со Калиси на снимањето си реков дека нема да го бива. Ми нема црти за Дарио Нахарис, нема ништо препознатливо во ликот, острина, длабочина, ништо. Делува како рандом лик најден за да глуми итрец во македонски народни приказни, некој што ќе се надигрува со Ѓорѓи Колозов :icon_lol: Тој прошлиот што ја кикнал серијава за Транспортер имаше барем притскриена freaky насмевка, плави очи, долга коса...

Супер епизодава, одлична, сега пак ја изгледав на висок квалитет, вечер уште еднаш. Сега гледам зошто извртеле 2000 актери за да го најдат принцов од Дорн, си треба малку покомплексно љуто чоече за онакво нешто :D како му го здрма зглобот на Ланистерчето не се мислеше 2 пати, се гледа дека е полн со омраза. Сакав да видиме барем една orgy сцена ама ништо (n) :icon_mrgr:

Олена Тајрел и Тајвин Ланистер се на врвот од пирамидава ликови колку и да има јаки во серијава :cuc: прснав од смеа кога го фрли ѓерданот а Арја мислам дека е најприлагодлив лик т.е. Мејси Вилијамс е актерка која најверојатно многу лесно се прилагодува на ликот со кој ја глуми сцената и изиграва тандем со него, на актеркава и претстои светска кариера, девојче секоја ти чест.

Pedro-Pascal.jpg

:drk:

Спојлер, почетната сцена:

Ми се врати чуствтото од Red Wedding... :place::place::place::place::place:

И звук на змеј кога ја спушти смесата во калапот, because Valyrian steel.

Брутално, но воедно и една од најдобрите сцени во серијата.

Ете бе зошто била топ епизодава, го немаше Џофри :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom