Od kaj se naogjaat glodarski pederi bas pred utakmici da krsat atmosfera mame im jebem gomna skapani ali ako poraz kako poraz boli ali seja do kraj se da zgazat i Patlidzan sred JNA da go sibat uti tesko...
Алоо, нема потреба од негативна енергија.Тоа е што е, слабата игра на последните неколку натпревари еве резултира со еден пораз, ќе се чукнат сега малко по глава и Лекиќ, Перовиќ и остали и ќе биде подобро.
Звезда је живот, све остало су ситинице :back:
Оставете ги нив, пошто сите знаеме дека ништо не зависи од нив, туку све зависи од играчите на Звезда.
Иначе, морам да признаам, поразов тешко ми падна, но сега е важно играчите да не паднат на психички план па да се одрази и на играта, која досега и не е баш задоволителна.
За навивањето, немам збор, ова го нема ниедна екипа, и покрај поразот играчите беа отпоздравени од Делије со „ШАМПИОНИ“, свака част.
Управата на фудбалскиот клуб Црвена Ѕвезда го отпушти Владимир Петровиќ Пижон по вчерашниот пораз на лидерот во српскиот шампионат со 2-1.По вчерашната вонредната седница, оваа екипа денес излезе со соопштение во медиумите во кое меѓу останатото била донесена одлука дека со досегашниот тренер Владимир Петровиќ Пижон дошло до раскинување на соработката, на задоволство на двете страни.
Замена за Петровиќ веќе е најдена ,и тоа во Ратко Достаниќ..
Нема предавање не баш сега имаме и понатаму преднос минимална али ја имаме боли ме к.. ако се радуваат глодари од нив само зборови а кај им се делата јадници.Не гледам вина во Пижон и сеуште не ми е јасно зш го раскинал договорот.Лично мое мислење е дека нападот овој втор дел од сезоната спие во длабок сон Лекиќ,Перовиќ никаде ги нема време е да почнат да дават голови следните два меча ги играме дома со смедерево и војводина нови максимални 6 бода и те како ке ја врати самодовербата во тимот.
Уф бре, па кај најде сега Пижон да иде:nesvest:.
Што е потрагично за шеф на стручен штаб е избран Достаниќ, кој искрено не го бива за тренер, можеле барем Александар Јанковиќ да го изберат. Разочаран сум сркоз
Се сложувам, голем ризик е ова. Јес да немавме игра, али требаа да зачекаат до наредна утакмица, па тек тогаш да се реши.
Достаниќ не е некој тренер, али за разлика од Пижон форсира напаѓачки фудбал, но јас немам големи очекувања од него. Ако веќе се решаваа да го мењаваат тренерот требаше да го назначат Александар Јанковиќ.
Како и да е, фала му на Пижон за се што направи за Звезда и нек му е со среќа понатаму, а на Ратко му пожелувам среќа до крајот на првенството.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.