Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Od kaj se naogjaat glodarski pederi bas pred utakmici da krsat atmosfera mame im jebem gomna skapani ali ako poraz kako poraz boli ali seja do kraj se da zgazat i Patlidzan sred JNA da go sibat uti tesko...:tapp::tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Алоо, нема потреба од негативна енергија.Тоа е што е, слабата игра на последните неколку натпревари еве резултира со еден пораз, ќе се чукнат сега малко по глава и Лекиќ, Перовиќ и остали и ќе биде подобро.
Звезда је живот, све остало су ситинице :back:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Тоа е тоа..мора некогаш и да се киксне,но сеуште имаме предност од +2..
И мора веќе да проработ Лекиќ и Перовиќ време им е!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Ваков луксуз денеска ни им требаше.
Оваа сезона мора звезда да стане шампион.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Ako ako kje go jadat nemien glodarite uste vo sreda protiv Vojvodina. Aj pozz i Zvezda je zivot sve drugo su sitnice :smir:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.179
Оставете ги нив, пошто сите знаеме дека ништо не зависи од нив, туку све зависи од играчите на Звезда.:pipi:
Иначе, морам да признаам, поразов тешко ми падна, но сега е важно играчите да не паднат на психички план па да се одрази и на играта, која досега и не е баш задоволителна.

За навивањето, немам збор, ова го нема ниедна екипа, и покрај поразот играчите беа отпоздравени од Делије со „ШАМПИОНИ“, свака част.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Управата на фудбалскиот клуб Црвена Ѕвезда го отпушти Владимир Петровиќ Пижон по вчерашниот пораз на лидерот во српскиот шампионат со 2-1.По вчерашната вонредната седница, оваа екипа денес излезе со соопштение во медиумите во кое меѓу останатото била донесена одлука дека со досегашниот тренер Владимир Петровиќ Пижон дошло до раскинување на соработката, на задоволство на двете страни.
Замена за Петровиќ веќе е најдена ,и тоа во Ратко Достаниќ..

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Нема предавање не баш сега имаме и понатаму преднос минимална али ја имаме боли ме к.. ако се радуваат глодари од нив само зборови а кај им се делата јадници.Не гледам вина во Пижон и сеуште не ми е јасно зш го раскинал договорот.Лично мое мислење е дека нападот овој втор дел од сезоната спие во длабок сон Лекиќ,Перовиќ никаде ги нема време е да почнат да дават голови следните два меча ги играме дома со смедерево и војводина нови максимални 6 бода и те како ке ја врати самодовербата во тимот.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/hapsenja-u-kragujevcu-nakon-meca-metalca-i-zvezde-17393.html

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Браво, го избркаја Пижон. Сега со Достаниќ ќе биде супер...:tapp::tapp: Ме разочара управава...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.179
Уф бре, па кај најде сега Пижон да иде:nesvest:.
Што е потрагично за шеф на стручен штаб е избран Достаниќ, кој искрено не го бива за тренер, можеле барем Александар Јанковиќ да го изберат. Разочаран сум сркоз :toe:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Ќе може ли некој ако не му е тешко да ми даде добра слика од дечково на клипот на 16 секунда, за другарче звездаш ми е....:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Пижоне, фала ти за се...Презедоа голем ризик, го менуваат тренерот а први сме, тоа е голем ризик.Достаниќ, пази што правиш.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.179
Пижоне, фала ти за се...Презедоа голем ризик, го менуваат тренерот а први сме, тоа е голем ризик.Достаниќ, пази што правиш.
Се сложувам, голем ризик е ова. Јес да немавме игра, али требаа да зачекаат до наредна утакмица, па тек тогаш да се реши.

Достаниќ не е некој тренер, али за разлика од Пижон форсира напаѓачки фудбал, но јас немам големи очекувања од него. Ако веќе се решаваа да го мењаваат тренерот требаше да го назначат Александар Јанковиќ.

Како и да е, фала му на Пижон за се што направи за Звезда и нек му е со среќа понатаму, а на Ратко му пожелувам среќа до крајот на првенството.

Kajgana Shop

На врв Bottom