Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Ел капитано нема да игра во Крагујевац. :nesvest:
Само овој меч е во прашање, има повреда од полесна природа.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Металац е незгодна екипа, која у вторава полусезона од три утакмици има три победи така да играчите ги очекува тежок меч,плус и Лаза нема да игра така да ќе биде тешко.

Иначе, за у сабота исто така се очекува инвазија на Крагујевац, за да се знае кој се најдобри навивачи во Србија.

П.С Пренос нема да има на ниедна телевизија:tapp:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Povodom izjave Tomislava Karadžića, predsednika Fudbalskog saveza Srbije, objavljene na sajtu Fudbalskog saveza Srbije, predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić daje sledeću
I Z J A V U
Tačno je da sam 6. marta telefonom pozvao Tomislava Karadžića posle njegovih izjava “da će on da proda Crvenu zvezdu”. Pozvao sam ga sa zvaničnog broja iz moje kancelarije, koji pripada FK Crvena zvezda, i sama činjenica da on taj broj ne prepoznaje govori koliko mu je stalo da kao predsednik Saveza ima objektivan pristup prema našem klubu. Rekao sam mu da drži dalje svoje ruke od Zvezde i da naš klub nije na prodaju. O načinu transformacije Zvezde odlučiće Vlada Srbije, a ne član Skupštine Partizana i bivši predsednik tog kluba - Karadžić. Karadžić mi je rekao da ću zažaliti zbog tog poziva i da se ni ja, ni uprava Zvezde ništa ne pitamo oko prodaje kluba, te da on zna kupca... Ja sam predsednik Crvene zvezde i moj posao je da štitim klub i to ću uvek da činim bez obzira da li ga napada Tomislav Karadžić ili neko drugi. Razgovor između nas dvojice bio je vrlo emotivan, ali nisam koristio ni vulgarne izraze, ni psovke. Dakle, braniću Zvezdu uvek i na svakom mestu i niko, pa ni Karadžić, me neće ućutkati.
Drago mi je što je Karadžić priznao da u FSS-u i domaćem fudbalu ima još puno problema, jer to je dokaz da on ne radi dobro svoj posao. Tokom razgovora nisam pominjao domaće takmičenje, osim kada sam Karadžića pitao zašto održava tajne sastanke na kojima traži da se zauzme oštriji stav prema Crvenoj zvezdi? Nisam želeo da ga pitam šta privatno priča o Crvenoj zvezdi, kako je komentarisao naše utakmice i da ga podsećam na ružne priče koje svakodnevno dolaze do nas u klubu, a koje potiču od njega i njegovog okruženja.
Drago mi je što se g. Karadžić javno izjasnio da je za regularnost domaćeg takmičenja. Svojim odnosom prema Crvenoj zvezdi to do sada nije pokazao. Svojim ponašanjem prema našem klubu pokazao je da je za njega – svako takmičenje u kome je Crvena zvezda prva neregularno! I tu leži osnovni problem između Crvene zvezde i Karadžića. Zato se mi nikada nećemo razumeti, niti složiti. Za nas je regularna ova sezona, a za njega verovatno poslednje dve u kojima je njegov klub osvajao duple krune. Dakle, moje javno pitanje Karadžiću glasi – DA LI CRVENA ZVEZDA SME DA BUDE PRVA I OSVOJI TITULU PRVAKA DRŽAVE?
Mi smo u Crvenoj zvezdi ubeđeni da se kao predsednik Saveza potpuno stavio na stranu našeg najvećeg takmaca za titulu, da je njegovo ponašanje neprihvatljivo i da prevazilazi navijačku strast prema klubu koji voli za što bih mogao da imam razumevanja. Kako drugačije da tumačimo činjenicu da su posle medijske hajke na Crvenu zvezdu koja je nastala posle prvog kola i nekih tajnih sastanaka u naredna dva kola protiv našeg kluba svirana dva penala!?
Kao predsednik Crvene zvezde želim javno da ohrabrim sve učesnike u fudbalskom takmičenju da se odupru samovolji i da pokažu da neće dozvoliti da imamo takmičenje u kome se unapred zna prvak i u kome su sve uloge i funkcije podeljene. Srpski fudbal nije privatna firma koja se kupi i koja ima vlasnika i gazdu. Srpski fudbal pripada našem narodu, generacijama sportista i hiljadama sportista i sportskih radnika koji su danas okupljeni oko klubova. Kao sportista drugačije razumem fudbalsku igru od Karadžića. Želim da verujem da će se u Srbiji slobodno igrati fudbal i da će biti omogućeno da prvak bude onaj tim koji na kraju sakupi najviše bodova. U ovom trenutku, posle 18 kola je to Crvena zvezda, sviđalo se to nekome ili ne.
Toliko o Karadžiću. Zvezda se ove nedelje neće više baviti njime. Ja znam da je ova priča oko našeg telefonskog razgova ove nedelje bila plasirana u javnosti da se skrene pažnju našeg kluba sa predstojeće utakmice sa FK Metalac koja nam je najvažnija. Nadam se da će nam Karadžić omogućiti da imamo poštenu utakmicu, jer igramo protiv kluba čiji je predsednik član Izvršnog odbora FSS-a i član uprave Partizana.
Zato pozivam sve naše pristalice da stanu uz naš klub, da nas prate na narednoj utakmici u Kragujevcu i svakoj sledećoj. Zvezda je napadnuta i nikada nije bilo važnije! Bodrimo je i nosimo našu Zvezdu do nove pobede. To će im biti naš najbolji odgovor!

:nenene: Na nekoj ocigledno mu smeta Zvezda
Od istine znaju nemogu pobeci nasa snaga njima problem najveci!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Многу клубови сонуваат за ваква управа. Секоја чест за Лукиќ. Го сака клубот од срце и не го интересира ништо освен Звезда. Уште еднаш ќе кажем, многу клубови сонуваат за ваков претседател, СЕКОЈА ЧЕСТ!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.389
Многу клубови сонуваат за ваква управа. Секоја чест за Лукиќ. Го сака клубот од срце и не го интересира ништо освен Звезда. Уште еднаш ќе кажем, многу клубови сонуваат за ваков претседател, СЕКОЈА ЧЕСТ!
Абе тој е мало дете за Мамиќ бе.....:pos2:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Значи сабота, 14:00, стадион Чика Дача, Крагујевац.

На еден од најубавите стадиони во Србија (капацитет 15.100 места), на убаво време се очекува спектакл, за кој секако најзаслужни ќе бидат Делиите. Се очекува пристигање на 5.000 Делии, без оние од Кг. Значи 7-8.000, подршката нема да биде спорна.

Доста битна утакмица.
Мора да се наведе и дека претседателот на Металац е член на ФК партизан, така да од се срце ќе играат за нив.
Тоа што имаат 3/3 не е битно, затоа што квалитативно не се разликуваат од екипите што се борат за испаѓање. Најдобри играчи им се голманот Живковиќ (екс партизани) и напаѓачот Мисдонгард (играше за нас една сезона).

Ако изиграме максимално агресивно и пожртвувано и ако не игра Блажиќ, ние ова сигурно го добиваме.

Напред Звездо!

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Значи сабота, 14:00, стадион Чика Дача, Крагујевац.

На еден од најубавите стадиони во Србија (капацитет 15.100 места), на убаво време се очекува спектакл, за кој секако најзаслужни ќе бидат Делиите. Се очекува пристигање на 5.000 Делии, без оние од Кг. Значи 7-8.000, подршката нема да биде спорна.

Доста битна утакмица.
Мора да се наведе и дека претседателот на Металац е член на ФК партизан, така да од се срце ќе играат за нив.
Тоа што имаат 3/3 не е битно, затоа што квалитативно не се разликуваат од екипите што се борат за испаѓање. Најдобри играчи им се голманот Живковиќ (екс партизани) и напаѓачот Мисдонгард (играше за нас една сезона).

Ако изиграме максимално агресивно и пожртвувано и ако не игра Блажиќ, ние ова сигурно го добиваме.

Напред Звездо!
Ме интересира дали ѓаволи навиваат за Металац бидејќи се од крагуевац а и имаат доста добра бројка?позз:helou:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не навиваат Ред Девилс за Металац него за Раднички КГ кој е у втора лига:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom