Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денеска дознав дека имало и втор дел од филмотПремногу ми е одвртна оваа малата лигла. Слободно може со неа да се снима Mean Girls 3
Прегледај го приврзокот 85946
Шеќеринска лајкс дис.Сега читам на повеќе портали дека Емина ќе одела на суд со нејзиниот сопруг поради проневерa на седум милиони евра .
Абе Злате
![]()
Во зборовите на еден паметен човек:
Упс! Ова ми е вторпат неделава!А мислиш дека јас ги читам сите 3215 мислења од некоја тема?
Уствари го правев тоа во неколку теми од подфорум Серии пред некој ден, ама малкумина знаат, затоа шшшшшт!
!!!
Реков ја, малкумина. Ете видиш - тројца само знаат.Во зборовите на еден паметен човек:
!!!
Вакви родители има премногу..кои се болно амбициозни..Тоа го пренеле и на Илма.. Нема да стане никогаш ѕвезда слушајте ми го зборот..Има само глас, околу 10 % од она што треба да се биде славен и сакан од народот, ништо друго. А нас пак, на светот многу не заболе дали Илма била навредена или понижена, такви како неа има со лопата да ги риниш, таленти секогаш имало и ќе има.Но крајниот производ е редок.. Не е се во талентот и Даниел, а и сите треба да го знаат тоа..После овие зборови веќе ја изгуби почитта од пошироката јавност..Не очекувајте дека врз жива песок ќе гради темели за кариера..Веќе пропадна до гуша...
Малку би требало темава да иде под клуч една или две недели колку се пред финалето . Претравме со дискусија за Илма и коментарот до Емина.
Прашај ја ТамарчеПа како за прв пат може комотно да се каже дека е утнато..
Прво со концептот, пеење на странски песни на велико а се бара балканска звезда, балканси х-фактор, се повторувам 10 пати со муабетов, нека пејат добро колку сакаат на англиски јазик меѓутоа никој од нив нема да сними песна на англиски јазик, за албум да не праам муабет.
Второ и песните што ги пееја катастрофа, никакви сценски настапи, да не беа тие играчиците позади нив што играа пејачиве ќе изгледаа како да пејат на погреби.
Трето, жирито многу меко реагираше на скоро секој настап, сите им беа константо добри, никого не искритикуваа освен во регрутниот камп.