Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
- На „Икс-фактор“ сѐ стана можно – да испаднат најдобрите, а најлошите да победат. Не мислам лично за мене, навистина, доста добри кандидати испаднаа, а голем број од оние кои се лоши продолжија понатаму. Јас веќе реков дека сум задоволна со она што го постигнав.

E да бе, сега и` текна дека испаднаа солидни кандидати. Сега дури ни финалистите не и` прават мерак.
Ај, последен коменар ми е за Илма. Се надевам.

Прашај ја Тамарче :icon_lol:
и некои други, ама оваа хит беше
Абе ништо не е тоа во споредба со некои други шоуа кај што судиите од гомно подоле го праат такмичарите а не овие се едно исто... Беше феномелен, се што ќе испееш ти е феноменално само иам мала замерка, во втората строфа третиот стих требаше да трепнеш и малце повеќе емоции да внесеш иначе феноменално.

Колку ми е мило што не сум внесен во ова, судејќи според коментариве :ROFLMAO:

Абе нека биде среќна, барем бркот и го средија.

Со самите коментари и понашање Илма докажа дека не е доволно зрела да продолжи понатаму. Од самиот почеток дадов коментар дека ми е арогантна и се гледа себе си како победник и над сите и може ова и дојде како шок. Тие приказни дека пораките за неа не биле регистрирани се глупости. Сите што испаднаа го поднесоа тоа со достоинство, па дури и Харис а оваа нашла да расправа како тоа лошите кандидати останале.
Прчла.

Па како за прв пат може комотно да се каже дека е утнато..
Прво со концептот, пеење на странски песни на велико а се бара балканска звезда, балканси х-фактор, се повторувам 10 пати со муабетов, нека пејат добро колку сакаат на англиски јазик меѓутоа никој од нив нема да сними песна на англиски јазик, за албум да не праам муабет.
Второ и песните што ги пееја катастрофа, никакви сценски настапи, да не беа тие играчиците позади нив што играа пејачиве ќе изгледаа како да пејат на погреби.
Трето, жирито многу меко реагираше на скоро секој настап, сите им беа константо добри, никого не искритикуваа освен во регрутниот камп.

Сценските настапи им се добри. Тамара на Skinny love мислам појше внимание обрна на сценскиот настап отколку на пеењето. Даниел има интересни сценски настапи, 4U исто, Маид исто, Харис мислам. Е Илма мислам дека немала - ќе се појави на сцена и останува закопана на место, Лукијан исто. Сепак, мене ми се допаѓаат сценските настапи.

За англискиот не се сложувам. Јас како дел од публика не слушам нешто многу српско и македонско. Појшето од српските песни кои ги изведува тука не ги знам. Пример Лукијан ми е многу симпатичен ама досадно ми е да го слушам реално бидејќи пее песни кои не ги знам како таа од Жељко и Све моје зоре. Треба да има и такви и такви песни.
За третата точка ќе пишам друг пост, дан де заебе тапаток па кој ќе пишува одново.

За жирито - и на Идол, Калиопи, Тони и Игор беа преблаги. Мислам дека тоа е така бидејќи ова сепак е мал пазар и ако пример Кристина биде лоша, ќе има негативни критики од публиката и тоа ќе се одрази на нејзината кариера. Ете Жељко има храброст да плесне одвреме навреме, Емина и Кики се префини, а Кристина е реална и не навредува. Сајмон во Америка плеска, ама да не е тој остануваат Бритни, Деми, Никол Шерцигер.

Инаку за скандалот со Ана и Славко не се збори ништо, ова со Илма навладеа :)
Имав добро мислење и за него, значи ич не ме бива за проценка на карактер.

Бог да чува, која фама се крена околу Илма.

Аман, ова родителиве прават нешто по дома со децава, ги воспитуваат на било кој начин? Дете од 13-14 години цел Балкан го крена на нозе, на најпрост можен начин - со плачење, лигавање и колнење. Па уште и мајка и се јавува со разноразни теории на заговор, па разочарани се, па депресивни се, оштетени се, па болуваат од тешки муки...аман!

Бог да чува, која фама се крена околу Илма.

Аман, ова родителиве прават нешто по дома со децава, ги воспитуваат на било кој начин? Дете од 13-14 години цел Балкан го крена на нозе, на најпрост можен начин - со плачење, лигавање и колнење. Па уште и мајка и се јавува со разноразни теории на заговор, па разочарани се, па депресивни се, оштетени се, па болуваат од тешки муки...аман!

Сеа читам мајка и што изјавила у стил не била навикната да губи:coffee: претеризам.

Ваков некој треба, а не овие четворицава 3 месеци само ги фалат и коа треба и коа не треба.
Језда клипчево со Сајмон е од ретардирани аудиции, ама сепак и во понатамошните фази секогаш е искрен и кажува што мисли, а не што треба. :)

Многу јако. Еве ви и снимка од камера закачена на градите. Иначе прочитав за тоа оддамна дека многу јавни и славни личности го практикувале. Адреналинскиот шок бил добар за опуштање од целиот притисок што е врз нив , и разбивање на тремата и нервозата кога се на сцена.

[DOUBLEPOST=1394209447][/DOUBLEPOST]

Јас кога имав кревет на спарт одвај ме натераа да спијам на втор спрат ради што имам фобија ,а не па вака како Кајмакоски да рипнам од олку виоко и тоа врзан.

Еве ден денес се преселив во нов стан и имам дома на тава (мал простор) каде чуваме ствари кој одреден период не ги користиме , не е многу високо ,но јас не сум се качил ниеднаш горе ради таа фобија.

Секоја му чест на Кајмакоски :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom