Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Неќам да кобам, ама овие 2 загубени бода можи на крај да не коштаат лига на шампиони, Арсенал токму заради играчи како Туре не ја остваруваше целта на крајот на сезоната, е токму заради вакви непромислени потези на Туре, Ебуе и остала багра. Нема оправдување ако сака цел ден нека се држи за глава, ова беше премногу, еден најобичен пас да неможеш да изиграш а имаш 32 години значи цело искуство на светот го имаш. Исто беше и со Хал, кога заради него можеби загубивме бод или три.

Карма момци кармааааа, у гз да ги ибам тоа америте. Сезоната продолжува со сјебана психа, сите гинеа прва полусезона со идеа дека ако се појачаме ќе бркаме титула. Иди сеа прашај ги како им е :mad:

Samo edno mozam da kazam:

Ma Kolo Toure i na familijata mu sevkupna do sedmo koleno da mu se iznaebe Denis ciganot!!!!!!!!

Krv da sere glup crnjo!! Krv od chamr i on i zena mu i site u familija.

Kelesh

Автоголот на Рисе во ЛШ против Челзи никогаш не му беше простен па беше избркан од тимот. Се надевам овој трупец има само една година договор и нема да му биди продолжен :mad::mad::mad: Ах колку овај натпревар ме потсети на претходните години. Суарез со 1в1 промаршувања и на 1-0 дефанзивна грешка за 1-1.

Ни кидна едниот админ на страната, па да ве прашам ако некој сака да ни се придружи мене, Скаузериот и kazioX на LiverpoolFC News Macedonia, ни треба уште еден админ :)

Упм од шо ми е мака муабет не ми се прај :(

Ах колкава грека напраја овие америве шо не зедоја некој играч. Сеа ЛШ на ТВ само ќе гледаме.

То парите в гаЗ нека си ги напикаат :mad:

И остајте го Туре нараат. Не е човекот крив. Толку му сече.

Зошто порано не кажавте дека ви треба уште некој играч? Ајде нема врска глава горе, следен натпревар сигурно победувате (y)

Упм од шо ми е мака муабет не ми се прај :(

Ах колкава грека напраја овие америве шо не зедоја некој играч. Сеа ЛШ на ТВ само ќе гледаме.

То парите в гаЗ нека си ги напикаат :mad:

И остајте го Туре нараат. Не е човекот крив. Толку му сече.

Туре мора да биди избркан на лето од клубот. Преку такво ми е и од него и од неговите грешки. А не му е прва. Мозес и Сисоко по него, мада како шо се идиоти нашиве нема ни да најдат асално крило па на крај и Мозес ќе го купат од очај. Ален, Асаиди, Реина, Коатес, Аспас исто така да се продаат за да се земат пари. Лев бек за резерва негде околу 5-6 милиони фунти мора да најдат таков. Еден дефанзивен средњак, еден поофанзивен, Борини и Сусо да ги вратат и едно крило пошто ја ебавме работата со Конопљанка и нема веќе да се враќаме по него. Ама пошто знајме кој го води клубот ништо од ова нема да биди. Нема ни да донесат толку играчи а и да донесат ќе бидат идиоти. Кели, Виздом, Коуди, Тешеира и Алберто ако немаат намера да ги користат (или не се доволно добри) и нив да ги продаат. Ако не го завршат ова на лето шо е можно побрзо - сите да умрат! Ама пред тоа да гледаат кај шо му ги дупам жените.

Како што Ален можеше да ја реши со Евертон (првата), така и Суарез можеше да ја реши оваа....

Поразов оди на колективна душа, затоа што никој ништо не играше а најмногу кај Туре и Суарез, затоа што едниот пропушти 100% шанса во меч каде што имавме 3 шанси а другиот што асистираше подобро од она кога Џерард му асистираше на Дрогба.....

Како што Ален можеше да ја реши со Евертон (првата), така и Суарез можеше да ја реши оваа....

Поразов оди на колективна душа, затоа што никој ништо не играше а најмногу кај Туре и Суарез, затоа што едниот пропушти 100% шанса во меч каде што имавме 3 шанси а другиот што асистираше подобро од она кога Џерард му асистираше на Другба.....
Не е пораз, нерешено е :) ама исто ко пораз да е
Нели немаше да плукаме по нашиве, така?
Поразот оди на душа на газдите кои не донесоа ни еден играч.
Роџерс денес на клупа немаше ни еден играч кој можи да направи разлика. А ко че пресметаш само од трансфериве на почетокот на сезонава, Аспас 7, Алберто 6-7, Илори 7. То ти се некаде 20 милиони фунти.
Со 20 милиони фунти се купува ЅВЕР, ебати абдалот ебати :mad:

Ама не е се така црно. Пнекогаш и белите играчи прават грешки :D

Абе знам дека е нерешено ама како пораз е, убаво си имаш допишано :D

Абе како пораз ама не е пораз. На крајот може и еден поен па и гол разликата да решава за 4 место.

За со Арсенал ич не ме грее сонце.

Туку, знајте шо заборајвме сите. Денес е 02.02. денот на сите педери. :D
Е па пошто ако им го честитам на нивната тема во фан лклубот на Гејчестер, ќе добијам бан, ја користам можноста истото да го сторам тука, па кој види види. :pos:
За многу години да им е денот и титула да не видат дупло поголго него нас. :)
Искрени честитки од фан клуб-Ливерпул :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom