Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Да продолжиме да ги млатиме слабите екипи како досега и нема кај да бега топ 4.

Ако победиме ќе ви се доближеме на еден бод а вие имате далеко позгуснат распоред а и ќе ни гостувате :X3:

И далеку по квалитетен тим :X3:
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 02:31 ---
И менаџер :)
Али озбилно, дај завршете четврти, џабе ли ви даваме играчи цело време.

Ако завршиме 4-ти ќе треба пак да ве бушиме у ЛШ :D

Еј ми фалат утакмиците со вас во ЛШ, сега единствени ривали ни се Барса али они со читови играат, дај вратете се многу померачки е вас кога би ве тепале во 1/2 финале него ли Баерн на пример :D :D
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 02:40 ---
Кој и да купите од Ливерпул кај вас нема да го биде.

Ајре ќе ви го купиме сигурно нема да го расипеме :icon_mrgr:

Дури и да не го биде, битно ќе ве ослабиме вас за во ЛШ. Нашата цел е само да ви помогнеме да се квалификувате, имаме некоја почит кон вашиот клуб. Е откако ќе го остварите тоа, сами сте :sneaky:

И да, наредна година во полу финале да играме :vozbud:

Шом одиме, некој, Тој да се пријави, сакам пиффффо гага, да бидам частен пиффо...

Јас дека иам уште некој гутљај од ливерпулкана (новата ќе стигни следеќа недеља) и че го ебам пред да почне утакмицата хехехехе

Пеџа сети се, дужиш пиво. Утре пијам едно и не го плаќам...хехехе

Не бе, ич ме немаше ебемте. Ти?

Сакам со крилца, ама да нема добиено ;)
:pos::pos::pos::pos:
Море цреп, те прашав дали ти дојде менструација пошто гледам бараш Бони :D
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 11:45 ---
Дури и да не го биде, битно ќе ве ослабиме вас за во ЛШ. Нашата цел е само да ви помогнеме да се квалификувате, имаме некоја почит кон вашиот клуб. Е откако ќе го остварите тоа, сами сте :sneaky:

И да, наредна година во полу финале да играме :vozbud:
Кое ЛШ? Ние со овие идиоти кои ни се во раководство ЛШ ќе видиме само ако се случи некое чудо :(

Плус, шо се секираш, ко шо тргнале работиве, за в година Суарез не ви бега и то џабе че ви го дајме, само платата да не му ја даваме :)

Сакам да ви посакам убав провод на сите фанови на Ливерпул на собиранката попладне, мавнете една и од мене и да си дојдите по дома задоволни и среќни по новата победа :)

Ne be....crep...ja ubo sfatifff...i zato rekov, so krilca bez menstruacija...

Tuku, aj ne jaj lanja, godinava ne ni bega LSH, a ako epten trgne i zestoka bitka za titula.
Kaj i da e ke kleknat drugive, a nie uvek pojaki sme u II polovina.

Ajt sea, da podrabotam oti ene kaj e Boni i dvaipol.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom