Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Па и реално гледано на секое вакво шоу на нашиве простори најпрвин испаѓаа сите женски, ретко кое женско издржуваше до крај.

Идол Србија - победник - женско, второ место - женско
Идол Србија, Црна Гора и Македонија: победник - женско, второ место - женско, до петто место - се женски... па всушност меѓу најдобрите 10 имаше само едно машко.
Music Idol Bulgaria прва сезона: победник - женско
Music Idol Bulgaria трета сезона: победник - женско
Први глас Србије втора сезона: на првите 3 места - женски

од другата страна: Македонски Идол, втората сезона на Бугарскиот Идол, Операција триумф и првата сезона на Први глас Србије имаа машки победници.

Мене ми изгледа, во најмала рака, изедначено помеѓу мажите и жените на нашите простори. Или не ти ја сфатив поентата?

Идол Србија - победник - женско, второ место - женско
Идол Србија, Црна Гора и Македонија: победник - женско, второ место - женско, до петто место - се женски... па всушност меѓу најдобрите 10 имаше само едно машко.
Music Idol Bulgaria прва сезона: победник - женско
Music Idol Bulgaria трета сезона: победник - женско
Први глас Србије втора сезона: на првите 3 места - женски

од другата страна: Македонски Идол, втората сезона на Бугарскиот Идол, Операција триумф и првата сезона на Први глас Србије имаа машки победници.

Мене ми изгледа, во најмала рака, изедначено помеѓу мажите и жените на нашите простори. Или не ти ја сфатив поентата?

Поентата му е дека гласаат нафурани тинејџерки за типови како Алекса и Лукијан.

Кој двоен стандард удираат маживе, се бунеа за Алекса што ради лепота добивал гласови, а сега сакаа Александра да остане заради тоа што е поубава. Ај решете се. Александра Секулиќ ми беше симпатична, имаше харизма, ама другата Александра има подобар глас. Нели за тоа беше шоуто или сега се премисливте?

Што знам мислев повеќе на последниве што беа, Операција Триумф, Идол-от кај нас итн. Како било, не ми беше мислењето баш за победници како женски, туку што повеќе машки особи остануваат заради тоа што повеќето тинејџерки гласаат за машките, ете и погоре кажана поентата, јас не се изразив баш најдобро, затоа го доби тоа мислење. (y)

Шта речи коју поруку послати. Разочаран сум затоа што испадна Секулиќ, предобра, нога, цела е добра кога ќе размислам.:love: Ама штета што вокално не е толку добра колку што е сексипилна па и се случи да изгуби во дуел со грозната Брковиќ. Факт е дека Брковиќ е подобар вокал и не знам шо, ама јасно е дека нема да биде победник, шо кур ја оставија не ми е јасно, со Секулиќ барем ќе имавме сексипил на сцена, сега останаа дрогираши ко Брковиќ кои предозирани не знаат кај се на сцена, и малолетнички ко Илма, и невини у пупак ко Тамара Милановиќ.
Алекса и Лукијан е јасно дека ќе идат до крај, ама се крајно исфорсирани, што е и очекувано, ама да бидеме реални, просечни пеачи, на тон ги има такви.

Овој Филе и експерт за музика стана, покрај експертизата за фудбал, ракомет и се останато.

Искомплексирана свиња ти е тоа.
Иначе вечерва Тамара ме воодушеви со нејзиниот настап, а и групата 4U. А иначе само Даниел го испуштив, закаснив за 10 минути а он прв да ти пеел. :tapp: Мајка ми вика дека бил добар така да и верувам. :D

П.с. Плавата од групата 4U, како и да се вика... :love::love::love:

Искомплексирана свиња ти е тоа.
Иначе вечерва Тамара ме воодушеви со нејзиниот настап, а и групата 4U. А иначе само Даниел го испуштив, закаснив за 10 минути а он прв да ти пеел. :tapp: Мајка ми вика дека бил добар така да и верувам. :D

П.с. Плавата од групата 4U, како и да се вика... :love::love::love:

Kатарина, а дечко и е бизонот Младен што испадна пред некоја недела. :tapp:

Епа еве се покажало дека не е секогаш така.

Во х фактор ми се чини дека девојките први ке испаднат. Ете Брковиќ која има подобар глас од 70% од машките 2 пати се наоѓа во дуел, прашање на време е кога ќе испадни. Илма и Тамара можат да останат до крај но Тамара според мене нема никакви шанси да победи.

Kатарина, а дечко и е бизонот Младен што испадна пред некоја недела. :tapp:

Кој е тој Младен? Да не беше еден што водеше една емисија пред 2-3 недели? Ако иде со тој ќе се фрлам од Камени у истиов момент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom