Sungerot Bob
Живеј го животот
СекучличKoja Aleksandra otpadna?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СекучличKoja Aleksandra otpadna?
Па и реално гледано на секое вакво шоу на нашиве простори најпрвин испаѓаа сите женски, ретко кое женско издржуваше до крај.
Идол Србија - победник - женско, второ место - женско
Идол Србија, Црна Гора и Македонија: победник - женско, второ место - женско, до петто место - се женски... па всушност меѓу најдобрите 10 имаше само едно машко.
Music Idol Bulgaria прва сезона: победник - женско
Music Idol Bulgaria трета сезона: победник - женско
Први глас Србије втора сезона: на првите 3 места - женски
од другата страна: Македонски Идол, втората сезона на Бугарскиот Идол, Операција триумф и првата сезона на Први глас Србије имаа машки победници.
Мене ми изгледа, во најмала рака, изедначено помеѓу мажите и жените на нашите простори. Или не ти ја сфатив поентата?
Овој Филе и експерт за музика стана, покрај експертизата за фудбал, ракомет и се останато.
Поентата му е дека гласаат нафурани тинејџерки за типови како Алекса и Лукијан.
Мене ми изгледа, во најмала рака, изедначено помеѓу мажите и жените на нашите простори. Или не ти ја сфатив поентата?
Овој Филе и експерт за музика стана, покрај експертизата за фудбал, ракомет и се останато.
Искомплексирана свиња ти е тоа.
Иначе вечерва Тамара ме воодушеви со нејзиниот настап, а и групата 4U. А иначе само Даниел го испуштив, закаснив за 10 минути а он прв да ти пеел.Мајка ми вика дека бил добар така да и верувам.
П.с. Плавата од групата 4U, како и да се вика...![]()
Епа еве се покажало дека не е секогаш така.
Kатарина, а дечко и е бизонот Младен што испадна пред некоја недела.![]()
Кој е тој Младен? Да не беше еден што водеше една емисија пред 2-3 недели? Ако иде со тој ќе се фрлам од Камени у истиов момент.
ОвојКој е тој Младен? Да не беше еден што водеше една емисија пред 2-3 недели? Ако иде со тој ќе се фрлам од Камени у истиов момент.