Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Мрш бе таму, ми ја уништи омилената екс ју песна, цела песна ја испеа со ист тон, прво бавно се почнува после се засилува...
cristiano-ronaldo-481-showing-his-right-leg-thighs-muscles-after-scoring-a-goal-in-atletico-madrid-vs-real-madrid-la-liga-2012.jpg

Извадија понадвор ногата.

Дај бе нека иде Секулиќ даље, нема смисла да отпадне на ваква убавина, нема везе што шоуво не е за мис на Балканот. :D

in other words, напалени малолетнички гласаат за Чато, Доктори, Алекса, Малекса... све е тоа испланирано, ние ќе гледаме у цицките од Емина и нема да гласаме за женскиве а пубертетлииве ќе поминат. :icon_lol:

Koj се пали на Чато бе? :pos:

Па и реално гледано на секое вакво шоу на нашиве простори најпрвин испаѓаа сите женски, ретко кое женско издржуваше до крај.

Ја секој момент чекам да кажат дека оваа вечер е уствари пародија на икс фактор и оној шо уствари напушта кучи е Харис Чато?

Реално во дуел во вокална споредба Бркович е во предност и тоа и пресуди на Секулич, иако на нивно место заслужуваше еден Харис да биде, али тоа е...нема правила во ваков случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom