Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Е па истото би го рекла јас и за Алекса на пример.Па и гласот е прашање на вкус некад, исто ко и убавината.
Мене ми корне живци тоа како она го употребува нејзиниот глас. Едноставно лигавање ми е тоа, никаков доем на уво нема, стенкање. Реков, ме потсеќа на Џеси Џеј и тој стил ич не ми е допадлив, a и икс-фактор никаков.
Другата Александра беше whole package.

Алекса нема wow глас, а добро изгледа.
Александра нема wow глас, а добро изгледа.
Истата ситуација е, само што прво се дигна галама за Алекса ваков-таков, а кога дојде на ред Александра сите обратно збореа. Пак ќе кажам мене Александра ми беше супер, не пееше лошо, убава е, има харизма, а делува и дека е фина девојка, многу добро се понашаше, но Александра има помоќен глас и затоа помина. Четворицата беа едногласни, Жељко заради кураж и охрабрување и рече, ете ти од мене глас да не се обесхрабруваш.
Муабетот ми е, глупо ми е машките кога плукаат по Алекса, а сакаат убавите девојки да останат.

Точно.Факт е дека сите имаме различни вкусови, ама мислам дека кога е во прашање добар глас не би требало да има дилеми. Мене пак многу ме воодушеви со нејзиниот настап, али и ти убаво си кажа, девојката има убав глас али денешниов настап за твои стандарди не ти се допаѓа. Секој со свое право на избор![]()

Јас оваа песна ја љубам од дното на душата, кога ја чув од Тамара ми се смрачи. Фалш еден тон.

И да си кажам, пошто не кажав - Даниел, очите бе Даниел...