Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Smrt za zoni i pajak voz-moze malku poveke da mi kazes, dnevnata e 20 m2, vkupno so se cela potrosuvacka mesecno kolku bi idela smetkata za struja i kakov model koristis ti
Ако е подесен на автоматика, ќе почне да лади. Ако е подесен на греење, ќе исклучи или минимално ќе дува.Ме интересира дали ако собната температура е да речеме 25 а инвертерот го ставам на 23 дали истиот ќе почне да дува ладен водух односно да лади.Во конкретен пример првично инвертерот беше ставен на 25 а подоцна кога го ставив на 22 као да почна да дува ладен воздух
А кој сте тоа вие, што се од страна на армијата на њот?ние само чекаме на повикот на вотспремни сме.

Општа/филтер тема е ама ипак не претерувајте.
Го гледа ли некој fifth estate?
Не знам како сум го промашил ова....ваљда стримот кога ми цркна, тогаш било
![]()

Пребарај низ темава со keyword пелети, се има зборувано и за нив. Еве пред пар страници некој прашуваше за софтвер за електорниката од неговата печка за пелети. Прашај го него за искуството (и зошто бара информации за подесување на софтверот)... и ќе ти станат појасни некои работи (од негативен аспект).Е сеа моето прашање....
Дај бре кој се грее на пелети нека каже искуство.
Ја читајќи ептен се загреав за котел на пелети (мада многу е скап)