Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цената не мие битна колку сака нека биде телото.битно мие најмалку што е можно струја да троши.
машката муза на Вуди Аленbitch, please.
![]()

Не знам каде го има, ама ми се наметнува едно прашање. Ако е толку добро, не ли би го ставале фабрички во климите, барем во поскапите? Или веќе го ставаат?Знаете ли каде се продава/монтира негде у скопјево
дополнителен греач (силиконски) за надворешната единица и компресорот т.е. нешто вакво или вакво пожелно да е со термостат кој ке се вклучува на зададена температура. Crankcase heater е точниот назив за греач за компресорот на видеово се гледа монтажа на copeland таков греач.
Знаете ли каде се продава/монтира негде у скопјево
![]()
дополнителен греач (силиконски) за надворешната единица и компресорот т.е. нешто вакво или вакво пожелно да е со термостат кој ке се вклучува на зададена температура. Crankcase heater е точниот назив за греач за компресорот на видеово се гледа монтажа на copeland таков греач.
Па може да ми донесат од србија ако не најдам тука, а и не најдов по огласиве кузнае како им е напишан огласот....а за сам да го направам делови од кај ?А оти не си направиш сам ??
Naked Gun,Airplane,Hot Shots,Top Secret,Spy Hard,Life of Bryan.

Space balls
Па може да ми донесат од србија ако не најдам тука, а и не најдов по огласиве кузнае како им е напишан огласот....а за сам да го направам делови од кај ?