Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
ednostavno,ne se spremni da se soocat so predizvikot,i ne se spremni da go napravat istoto koe ocekuvaat i baraat da go napravi maskoto.nemaat hrabrost da se nosat so svoite postapki,predizvici,pobedi i porazi.

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
ednostavno,ne se spremni da se soocat so predizvikot,i ne se spremni da go napravat istoto koe ocekuvaat i baraat da go napravi maskoto.nemaat hrabrost da se nosat so svoite postapki,predizvici,pobedi i porazi.

Можда се женските посрамежливи.Ти текнало на тоа некад?:toe:

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Во нашево заостанато општество има вкоренето мислење дека ако девојката прва пријде, тогаш таа е лесна...:tapp:

Инаку мислам дека е сосема во ред машкото прво да пријде, доволно е само девојката да даде некаков знак:smir:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Во нашево заостанато општество има вкоренето мислење дека ако девојката прва пријде, тогаш таа е лесна...:tapp:

Инаку мислам дека е сосема во ред машкото прво да пријде, доволно е само девојката да даде некаков знак:smir:
kako na nekoe kuce.pa 21 vek e be luge.

M

marsovka

Гостин
kako na nekoe kuce.pa 21 vek e be luge.
И ја тоа велам ама ако пријдеш автоматски губиш поени типацот ќе помисли дека си или лесна или очајна.
Ама јеби га тоа се правилата по кои се игра.
Што ќе се прави кога пола форум мисли дека ако жената има стандарден швалер е курва ,а не дека маж и лошо ебе или дека импотентен.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
И ја тоа велам ама ако пријдеш автоматски губиш поени типацот ќе помисли дека си или лесна или очајна.
Што ќе се прави кога пола форум мисли дека ако жената има стандарден швалер е курва ,а не дека маж и лошо ебе или дека импотентен.
Жена која што има швалер е курва, а маж швалерка курвар.
Лесна или очајна нема врска јас повеќе ценам да ми пријди некоја и да си каже тоа што мисли отколку да глуми лудило. Ми се случи да ми пријде една баш аа Св. Трифун и интересно беше :icon_lol:.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
e zasto mislis deka e bas taka?
so drugoto se soglasuvam.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ај гледам сте влегле во дискусија па да си кажам јас барем ке бидам сметан како бројка во статистиката - сакам да ми прииде девојка и воопшто нема да ја сметам како лесна зашто преку глава ми се сите тие скриени кодови на Да Винчи. Цела вечер да се мислиш што уствари сака и пак нема да соберам храброст да приидам кон незе баш заради тоа со кодовите.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
според мене ние женските повеќе се плашиме од одбивање и од тоа машките да не помислат дека сме лесни или очајни.
јас лично никогаш не сум се пуштила директно на некое машко, туку ако ми се допаѓал сум му дала доволно сигнали за сам да сфати дека е "безбедно" да ми се пушти.
но тоа беше во мое време кога имав 15-16 години, а сега гледам дека работите се промениле во насока да повеќето момци чекаат првиот чекор да го преземе девојката

M

marsovka

Гостин
Жена која што има швалер е курва, а маж швалерка курвар.
Лесна или очајна нема врска јас повеќе ценам да ми пријди некоја и да си каже тоа што мисли отколку да глуми лудило. Ми се случи да ми пријде една баш аа Св. Трифун и интересно беше :icon_lol:.
брат тоа се нагони кои треба да се задоволат ако дома не добиваш јадење асално идеш у сендвичара и купуваш сендвич,а не ја бркаш мајка ти или и се дереш дека ја утнала работата.
Поентата ми е зошто да се разведуваат(и онака многу чини) посебно кога има деца у бракот кога жената или мажот поштено може да се задоволи со некоја на страна и тоа не курва/курвар туку луѓе кои не се задоволни од сексот у бракот или го немаат воопшто.
Така ти мислиш но повеќето поинаку мислат еден од тројца поправо мислат како тебе.

e zasto mislis deka e bas taka?
so drugoto se soglasuvam.
лично искуство:kesa:
сериозно

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ако изгледаш лесно и очајно ќе те смета за таква.. Во спротивно мислам дека пристапот им се допаѓа на типците и не само што не е лош показател за девојката.. Туку ем покажува дека има муда ко шо се вика.. Ем дека чим решила веќе да пријде.. СТВАРНО и се свиѓа типот. А и не се машките роботи преодредени секогаш да го прават првиот чекор.. Нема правила.. Ако гледаш не приоѓа а има некоја хемија.. Ако не пријдеш ти може да го изгубиш само ради црвени обравчиња. А зошто? Може би испаднало нешто убаво..:pipi:
И не се согласувам дека девојките чекаат машкото прво да им пријде.. Во денешно време има доста слободни девојки

Kajgana Shop

На врв Bottom