А зарем женско не може да му го стори истото на машко? Ех, ех, ех...зашто сакаат машкото да им пријде па поголема е честа! ако едно машко сака нкеоја женска и таа него зашто да не!
а женските да пријдат некому не е некоја грешка, но не вреди, може ладнокрвно да биде одбиена и уште може да биде предмет на исмејуванње и сеир! секогаш е така!
точно дека може но зарем приоѓањето мора да значи и изјавување љубов да биде толку конкретно и директно!А зарем женско не може да му го стори истото на машко? Ех, ех, ех...![]()
Што би направила ако ти остаам број?:smir:Јас сум пристапила неколку пати на машко односно сум нашла број од нигде никаде сум го викнала на кафе секако на крај искочило мување па врска и супер ми било
Тука веќе говориш за тактики, различни начини на приоѓање. А нив ги има безброј, односно секој дечко/девојка си има своја тактика на приоѓање. А за второто што ти го затемнив, па другарке, не мора да се работи за развиена љубов... И јас и ти и сите знаеме за оние средби што се случуваат и траат една ноќ и ништо повеќе, не се тие нешто непознато. А секако тука се вбројува и флертот, како извесен начин на комуникација помеѓу дечкото и девојката...точно дека може но зарем приоѓањето мора да значи и изјавување љубов да биде толку конкретно и директно!
може да се пријде чисто другарски да се испипа пулс и увид што карактер има девојчето! дали вреди! ако ништо друго пбарем со тоа и се дава храброст, мотив и таа нешто да потегне! поготово кога се работи за веќе развиена љубов!
шо знам зависиШто би направила ако ти остаам број?:smir:
Аххх среќно заљубена си значи. Ехх нормално дека ќе се јавишшо знам зависида не би биле вака околностите у врска среќно заљубена може би ти се јавила па може да искочи некое добро муабетче зашо да не ...
ААААААААААААААААААА FAIL!....ти при свест си? ти незнаш очигледно колку боли да те исмее ЖЕНСКО!...не машко...машко шо и да смисли неможе да е толку сурово...
еве јас на пример секогаш сакам мене да ми пријде дотичниот од проста причина што ми е страв да бидам одбиена туку ај тоа, страв ми е да не ме исмее и триста чуда не се знае што машкото его може да произведе!
ААААААААААААААААААА FAIL!....ти при свест си? ти незнаш очигледно колку боли да те исмее ЖЕНСКО!...не машко...машко шо и да смисли неможе да е толку сурово...
и знаат кај да удрат и каде повеќе боли...колку сте и појаки пошто цело време сте во групи, човек да се препоти ако сака да ви прозбори...па башка и да ви се сфиѓа “пријдувачов“, вие ке се погледнете и ке почнете еден таков беден кикот, со што ке го закопате кутриот...плус, вас ви текнува дека можете да ги избркате другарките настрана на момент, ама неее...вака поинтересно вие...а кај нас што? што може најлошо да ти го напраи...хмм “фраер“, со што ке те закопа?ти така си мислиш гледаш како на виделина излегува машкото его! знам јас како е и колку боли! ништо помалку не боли од тебе што би те болелео извини ако сакаш да знаеш женските се секако почувствителни!