ednostavno,ne se spremni da se soocat so predizvikot,i ne se spremni da go napravat istoto koe ocekuvaat i baraat da go napravi maskoto.nemaat hrabrost da se nosat so svoite postapki,predizvici,pobedi i porazi.
mi teknalo,samo i toa e nivni problem.a mojot prethoden post moze da se protolkuva i kako sramezlivost.ama toa e toa,realnosta e takva,a od nea najgolema zaguba imaat samite zenski.Можда се женските посрамежливи.Ти текнало на тоа некад?![]()
kako na nekoe kuce.pa 21 vek e be luge.Во нашево заостанато општество има вкоренето мислење дека ако девојката прва пријде, тогаш таа е лесна...![]()
Инаку мислам дека е сосема во ред машкото прво да пријде, доволно е само девојката да даде некаков знак:smir:
И ја тоа велам ама ако пријдеш автоматски губиш поени типацот ќе помисли дека си или лесна или очајна.kako na nekoe kuce.pa 21 vek e be luge.
Жена која што има швалер е курва, а маж швалерка курвар.И ја тоа велам ама ако пријдеш автоматски губиш поени типацот ќе помисли дека си или лесна или очајна.
Ама јеби га тоа се правилата по кои се игра.
Што ќе се прави кога пола форум мисли дека ако жената има стандарден швалер е курва ,а не дека маж и лошо ебе или дека импотентен.
e zasto mislis deka e bas taka?И ја тоа велам ама ако пријдеш автоматски губиш поени типацот ќе помисли дека си или лесна или очајна.
Ама јеби га тоа се правилата по кои се игра.
Што ќе се прави кога пола форум мисли дека ако жената има стандарден швалер е курва ,а не дека маж и лошо ебе или дека импотентен.
Јас нема така да мисламако пријдеш автоматски губиш поени типацот ќе помисли дека си или лесна или очајна.
Кој тоа вика...?И ја тоа велам ама ако пријдеш автоматски губиш поени типацот ќе помисли дека си или лесна или очајна.
брат тоа се нагони кои треба да се задоволат ако дома не добиваш јадење асално идеш у сендвичара и купуваш сендвич,а не ја бркаш мајка ти или и се дереш дека ја утнала работата.Жена која што има швалер е курва, а маж швалерка курвар.
Лесна или очајна нема врска јас повеќе ценам да ми пријди некоја и да си каже тоа што мисли отколку да глуми лудило. Ми се случи да ми пријде една баш аа Св. Трифун и интересно беше.
лично искуство:kesa:e zasto mislis deka e bas taka?
so drugoto se soglasuvam.