Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ливерпул ќе го вратат назад во суровата реалност уште во оваа полу-сезона, по наредниве два натпревари..

Нека бидат среќни и ако завршат до 3то место на крај :D

Ливерпул ќе го вратат назад во суровата реалност уште во оваа полу-сезона, по наредниве два натпревари..

Нека бидат среќни и ако завршат до 3то место на крај :D

Па добро де, не откри топла вода со постов.
Многу нормално дека две гостувања едно по друго и тоа кај Сити и Челзи во рок од 4 дена може да биде ријалити чек. Да не треснат од земја.

И што, да имаме два порази, ќе бидеме на максимум 4 6 бода од прво место и најдоле е 6то место.

И како напиша, нека бидат среќни со трето, мислиш ЛФЦ секоја година за титула се бори...па сеа ќе тажиме ако сме трето место :)

Ја у моментов би прифатил трето место да ми понуди некој :)

Според мене Челзи оваа сезона ќе одигра под очекувањата и едвај ќе се бори за топ 4. Ова пред се зависи од Ливерпул и Јунајтед. Ако продолжи Ливерпул да игра добро и да победува (не знам зошто не би) тогаш останува Челзи да се надева Јунајтед цела сезона да се заебава со резултатите, оти тешка ќе е работата. Мурињо баш и не започнува така добро со играта како што се очекуваше.

Тапа фудбал, Мурињо е крив (n).
Него, едвај чекам Сити - Ливерпул, дерби на сезоната според мене и според досега прикажаните игри.

Според мене Челзи оваа сезона ќе одигра под очекувањата и едвај ќе се бори за топ 4. Ова пред се зависи од Ливерпул и Јунајтед. Ако продолжи Ливерпул да игра добро и да победува (не знам зошто не би) тогаш останува Челзи да се надева Јунајтед цела сезона да се заебава со резултатите, оти тешка ќе е работата. Мурињо баш и не започнува така добро со играта како што се очекуваше.

Chelsea ne se nadeva ni na Junajted, ni na Liverpool, ni na City, ni na Arsenal.
Edvaj za 4to mesto.. Sho ne naprai ti be, Everton. :icon_lol: Tochno e deka ne igrame perfektni mechevi, ama da go otpishesh Chesea od titula so Mou... ne znam.

Chelsea ne se nadeva ni na Junajted, ni na Liverpool, ni na City, ni na Arsenal.
Edvaj za 4to mesto.. Sho ne naprai ti be, Everton. :icon_lol: Tochno e deka ne igrame perfektni mechevi, ama da go otpishesh Chesea od titula so Mou... ne znam.

Исто како да го отпишуваш Арсенал со Бендтнер.

Не се знае ептен како ќе биде, сите имаат шанси да не се во топ 4, а од друга страна може да бидат и шампион. Ама најмалку ми се допаѓа Челзи од тие горе. Ги гледам два пати на гостински терен кај големи тимови(Јунајтед и Арсенал) и во двата натпревари играат на нерешено. Да беше некој друг менаџер како Ди Матео на пример ќе слушавме сега автобуси, анти-фудбал и слично. Ама не му личи на Мурињо, искусен тренер со толку освоени титули таков пристап да има кон играта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom