- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Букмаркд бејбе.
Едит: Сеа го приметив - На Malcolm van den Сабаховић му/ѝ се допаѓа ова
![]()
Што се секираш, опстанок си обезбедивме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Букмаркд бејбе.
Едит: Сеа го приметив - На Malcolm van den Сабаховић му/ѝ се допаѓа ова
![]()

Ливерпул ќе го вратат назад во суровата реалност уште во оваа полу-сезона, по наредниве два натпревари..
Нека бидат среќни и ако завршат до 3то место на крај![]()

Ако ти понудам трето место, што даваш у возврат ?Ја у моментов би прифатил трето место да ми понуди некој![]()
Да ме прашаше пред 4 месеци ќе ти кажев мачеАко ти понудам трето место, што даваш у возврат ?![]()

Според мене Челзи оваа сезона ќе одигра под очекувањата и едвај ќе се бори за топ 4. Ова пред се зависи од Ливерпул и Јунајтед. Ако продолжи Ливерпул да игра добро и да победува (не знам зошто не би) тогаш останува Челзи да се надева Јунајтед цела сезона да се заебава со резултатите, оти тешка ќе е работата. Мурињо баш и не започнува така добро со играта како што се очекуваше.
Chelsea ne se nadeva ni na Junajted, ni na Liverpool, ni na City, ni na Arsenal.
Edvaj za 4to mesto.. Sho ne naprai ti be, Everton.Tochno e deka ne igrame perfektni mechevi, ama da go otpishesh Chesea od titula so Mou... ne znam.
Chelsea ne se nadeva ni na Junajted, ni na Liverpool, ni na City, ni na Arsenal.
Edvaj za 4to mesto.. Sho ne naprai ti be, Everton.Tochno e deka ne igrame perfektni mechevi, ama da go otpishesh Chesea od titula so Mou... ne znam.
Исто како да го отпишуваш Арсенал со Бендтнер.
Pa da sum na mestoto na Wenger, komotno bi go igral namesto dudukot Giroud![]()