Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ех времиња кога фановите на Ливерпул вака се тешеа
"Не бе Јунајтед сега се први другово коло ќе изгубат...ако не ете во ЛШ ќе отпаднат..."
![]()
Подобриот тим победи, што има тука да се дискутираКако со Евертон дома, те прашав пред месе дена, не ми одговори?
Подобриот тим победи, што има тука да се дискутира![]()
Со тебе ништо не е за дискусија него онака, да проверам дали си ти, да видам кога ќе го употребишили си ја пратил пак другарка ти да пишува во твое име.
Се мењаваат, он пегла - она пишува; он пишува - она чисти; он чисти - он пере - он готви...Со тебе ништо не е за дискусија него онака, да проверам дали си ти, да видам кога ќе го употребишили си ја пратил пак другарка ти да пишува во твое име.
Ај ќе се сретнеш некад со Малколмот па ете ќе ти се исполни желбатаДа ми кажеше некој дека по 17то коло ќе бидеме први, шамар ќе му удрев![]()
The team top of the Premier League at Christmas has won the title in each of the last four seasons, however the last team to top the PL table at Christmas and not win the title were Liverpool in 2008-09. Warning.
Ваљда нема да се излае Роџерс како Бенитез![]()
Чекај, чекај твое е ова ?!
Коа се собравме за Бамберот, пред правник даде изјава дека доколку Ливерпул е во топ 4 на крај на сезона, ќе го поддржи Роџерс. И ако стварно тоа се деси, тоа ќе биде најголемата победа у мојот живот, еднакво чувство како Истанбул 2005та ќе иамАј ќе се сретнеш некад со Малколмот па ете ќе ти се исполни желбата![]()